PREMIERĂ. Ședința CLM Buzău se ține cu consilierii în fața monitorului

La această oră se ține ședința Consiliului Municipal Buzău.

O ședință care se ține în condiții speciale, cu consilierii în fața monitorului și conectați prin intermediul aplicației Zoom. În sală sunt prezenți doar primarul Toma, secretarul Pistol, președintele de ședință Murguleț și cei din aparatul tehnic.

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Buzău

Ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Buzău

Publicată de Primăria Municipiului Buzău pe Luni, 30 martie 2020

Sunt prezenți 22 de consilieri din 23, singurul absent fiind penelistul Șerban Nicolae.

Vezi mai jos și lista celor 30 de proiecte aflate pe ordinea de zi.

Convocare-30.03

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „PREMIERĂ. Ședința CLM Buzău se ține cu consilierii în fața monitorului

  • Zarurile au fost aruncate! Inca o data, daca mai era nevoie, s-a vazut concubinajul dintre ,,fetitele” PSD si PNL de la Buzau. Proiectul de aprobare a esalonarii datoriilor PNL a fost votat cu majoritate simpla: 12 voturi de catre consilierii celor doua partide. Rusine mare pentru toti!
    In primul rand primarul Toma nu trebuia sa initieze un astfel de proiect, iar consilierii PSD sa nu-l voteze. Apostu care este si vice tine cu bugetul primariei? Tepelus cum ar dezbate in cadrul unei lectii de economie cazul datoriei neachitate de 10 ani? Daca va aduceti aminte in 2001 ANAF a executat Societatea de seminte Buzau pentru datorii la buget.
    In al doilea rand, biroul executiv PNL trebuia sa-l ia la intrebari pe Romanescu pentru neplata chiriei in conditiile in care organizatiile si-au platit cotizatia. Ce zici de asta Cocei? Dar Banica?

  • Stimată doamnă, cu toată tensiunea asta care e în jurul nostru, m-aţi făcut să râd copios cu întrebarea ,,cum ar dezbate Ţepeluş în cadrul orei sale de economie cazul datoriei neachitate de 10 ani”?
    Păi, dacă tot şi l-a tras Toma consilier, ar fi şi cazul să ne răspundă, nu ?? Dacă o şti… Că până acum, de când e în CLM-ul ăla, singurul lucru pe care l-a demonstrat că ştie a fost să ridice mâna servil la proiectele de hotărâre (pentru a-i arăta lui Toma cât de credincios îi este, mare ,,om de bază” de-al primarului, cică).
    Apostu, în schimb, pt. că l-aţi menţionat şi pe el, e extrem de activ şi chiar ştie să se implice, e un fel de Toma 2, statutul de vice îl prinde perfect şi nimeni nu-i poate contesta utilitatea în acel consiliu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.