Premiu de 120 de milioane! Concurs lansat azi, oficial, de Primăria Buzău

120 de milioane de lei vechi va primi buzoianul care va câștiga concursul pentru stabilirea logo-ului orașului Buzău. În articol au fost inserate logo-urile mai multor orașe din România.

Logo-ul, conform DEX, este diferit de stemă și este format dintr-un ansamblu de semne grafice, care constituie marca unui produs/firme/localități etc.

Concursul a fost lansat oficial azi și se va desfășura până pe 12 martie.

În acest timp, buzoienii cu idei și talentați la grafică se pot înscrie în concurs și pot trimite propriile propuneri de logo.

Citește și articolul: Ai dat jos un copac sănătos ? Iată câți te obligă Primăria Buzău să plantezi în schimb!

„Toate orașele care se respectă au un logo reprezentativ. Cu atât mai mult avem nevoie noi la Buzău de o imagine care să le dea încredere celorlalți, dar și nouă înșine, în acest oraș. Avem nevoie de o imagine pozitivă, optimistă, să ne reinventăm. Vreau ca Buzău să devină un oraș atractiv, în care să te poți muta cu încredere ori să înființezi o afacere aici. Facem eforturi concrete să modernizăm Buzăul, ca infrastructură și educație, dar avem nevoie și de marketing, iar un logo inspirat ne va ajuta”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: Investiție olandeză de câteva sute de milioane de euro la Buzău. Se vor face 120! Iată ce localități din județ vor avea de câștigat

Mai jos au fost inserate anunțul oficial de lansare a concursului, dar și regulamentul competiției (click pe săgeată pentru pagina următoare).

anunt pt logo
RegulamentCocursLogo
loading...

2 comentarii la „Premiu de 120 de milioane! Concurs lansat azi, oficial, de Primăria Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.