Prepeliță a greșit iar echipa

Început de coșmar pentru Gloria la Reșița.

1-0 în min. 10 după un corner și 2-0 în min. 21 după un penalty făcut cadou de Dandea:De ce pierde Gloria ? Simplu.

Pentru că Prepeliță, fricos, a greșit din nou echipa.

L-a scos pe Șteau, mijlocaș ofensiv, cel mai bun cu Corvinul, ca să-l bage pe rusul Akhmatov, distrugător.

Această schimbare a fost suficientă ca să dezechilibreze jocul Gloriei, dintr-o echipă ofensivă, pozitivă, de viteză, într-una care nu mai e în stare să atace, cu atât mai puțin să dea gol.


E abia minutul 30, dar meciul e deja pierdut. Prepeliță nu-și dă seama de greșeală, tot Reșița controlează jocul și e mai aproape de 3-0.

UPDATE. Comedie neagră la Gloria. La 0-2, în startul R2, Prepeliță a mai băgat pe teren un fundaș central. Gloria joacă în R2 cu trei stoperi și un singur atacant! Înfrângerea trebuie strașnic apărată!

După eșecul de la Reșița, Gloria va avea emoții în ultima etapă a sistemului regular pentru calificarea în play-off. Dacă nu va învinge pe Viitorul Pandurii, adio!

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Prepeliță a greșit iar echipa

 • Mare antrenor mai esti, am auzit de tine. Sigur nu ti-ai gresit vocatia?

  Răspunde
  • Pai a gresit-o, are dreptate Tereaca. Ai impresia ca e mare antrenor Prepelita asta. Ai in lot jucători care ar putea sa joace cu ușurință in Liga1, dar nu au cine sa ii antreneze. Adu-l pe Flavius Stoican sau pe cel de la Corvinul. Iti spun eu ca echipa asta daca incepea cu lotul acesta cu unul din cei doi antrenori, erau la diferenta mare de puncte pe primul loc.
   Ce sa faci cu Prepelita. I-au dat material, bani, are la dispoziție totul si te bate Resita. Penibili.

   Răspunde
   • Ba au antrenori si jucatorii sunt niste putori care nu se ridica la inaltime, ba au cei mai buni jucatori, dar n-au antrenor bun, mereu scuze. Ce-ar fi daca s-ar dezlega misterul asta de catre niste patroni, pe banii lor, nu pe banii nostri?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.