Prietenii lui Cosmin, acuzați de complicitate la omor!

Bomba zilei la Buzău a adus-o articolul din Opinia (CLICK AICI) care anunță că Radu Clonț și Alexandru Naum, prietenii lui Cosmin Dan, au fost trimiși în judecată pentru complicitate la omor – în cazul incendierii Valentinei Nica.

Radu Clonț și Alexandru Naum, cu câteva săptămâni înainte de nenorocire

Cei doi sunt acuzați de procurorii buzoieni că i-au adus benzina lui Cosmin Dan și apoi au asistat indiferenți la incendierea acesteia.

Un rol foarte important îl va avea în proces puștiul Antonio Măcelaru, cel care a povestit (în procesul lui Cosmin Dan) cu lux de amănunte și cu o fluență nebănuită (în timp ce reporterului îi tremurau mâna pe pix și agenda de pe genunchi) ce s-a întâmplat în acea seară în apartamentul de la ultimul etaj.

Antonio: „Cosmin Dan i-a sunat la telefon și le-a zis să-i aducă benzină ca să-i dea foc Valentinei”


Antonio: „Când a intrat pe ușă Radu Clonț a zis „ia benzina și dă-i foc”. Radu Clonț i-a dat lui Cosmin Dan și bricheta albă cu care a aprins focul”

Din spusele martorilor, se pare că Alexandru Naum ar fi ieșit din apartament când a văzut ce se petrece (motiv pentru care ar putea scăpa mai ieftin), dar Radu Clonț, Anisia Dinu și Antonio au rămas înăuntru, refugiați în baie din cauza fumului fum (i-a ajutat apoi să iasă Cosmin Dan).

Cum se vor apăra cei doi

„Antonio Măcelaru minte. Nu trebuie să puneți bază în ce spune el. Și-a schimbat de la începutul anchetei în mai multe rânduri declarațiile. Probabil e influențat. A fost speriat în timpul anchetei, iar acum spune ce-i dictează procurorii. De ce-ar fi crezut Antonio și nu noi, ceilalți 3-4 care am fost acolo și care avem declarații asemănătoare ?”, e mesajul primit de reporterul buzoienii.ro din partea acuzaților.

O problemă pentru Clonț și Naum e că aceștia ar fi știut exact pentru ce e benzina (pe care au adus-o la ultimul etaj) întrucât Cosmin Dan avea permisul suspendat și mașina acasă în garaj.

Cosmin Dan a primit 24 de ani de închisoare (din care a executat deja 2). Dacă vor fi găsiți vinovați, Radu Clonț și Alexandru Naum, riscă și ei ani buni de închisoare, mai ales că procurorii acuză un cumul de infracțiuni.

loading...

5 comentarii la „Prietenii lui Cosmin, acuzați de complicitate la omor!

 • Foarte bine ca astia doi or sa fie bagati la puscarie, dar intriganta de Anisia Dinu, de ce nu a fost si ea inculpata ?Este cumva beizadeaua vreunui judecator, procuror, doctor, afacerist, politist,……?

  Răspunde
 • Pff, ce ma bucur ca si astia doi intra la zdup. Este o decizie foarte buna!
  Este o fapta extrema de grava ce au facut si aceste doua beizadele. Asteptam si chemarea celei de a 3-a beizadele (Anisia Dinu) la judecata! Nu e terminat inca procesul si asteptam sentintele. Ma bucur ca se face dreptate! Este inadmisibil ce au facut toti acesti prieteni.

  Răspunde
 • Toti sunt vinovati de complicitate daca nu au sunat la politie, inclusiv cealalta pitipoanca, nu e neaparat nevoie sa aduci benzina sau sa instigi, e destul sa stii de fapta si sa nu vrei sa anunti.

  Răspunde
 • Fapta in sine, dusa pana la capat in modul in care am vazut toti, este o chestiune premeditata, calculata si efectuata cu buna stiinta.
  Niste BRUTE.
  ANIMALE, cu sange rece.
  ‘Jmecherie maxima, asa cum se promoveaza pe Feisbuci si alte canale de (de)socializare, moderne.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.