Prietenii lui Edison susțin că rivalii au înscenat scandalul. „Dolar a făcut regia ca să-l înfunde pe Edison”


Acest băiat musculos, practicant de arte marțiale, e acuzat că este șeful găștii care ieri a spart geamurile fast-food-ului din Dorobanți (mun. Buzău).

Edison Marinescu pe nume, de 24 de ani, a fost ieri și azi pe toate posturile tv naționale după ce poliția buzoiană l-a reținut și mai apoi l-a adus încătușat în casa sa de pe Bd. Gării – la percheziția domiciliară.

Edison, fratele său Andres Măcelaru, un văr și un alt prieten – patru persoane în total (zice-se din clanul Nixon) – au fost reținute de ieri de poliție, iar astăzi au fost prezentate procurorului care va dispune dacă e sau nu cazul să ceară judecătorului arestul preventiv.

„Înscenare. Și-au spart singuri geamurile”

În acest timp, prieteni și rude de-ale lui Edison Marinescu susțin că acesta a fost reținut incorect și că la mijloc ar fi vorba de o înscenare pusă la cale de o grupare rivală (Dolar și fratele lui, Kent).

„Faza cu spartul geamurilor e o înscenare. O regie, cum zic băieții. Nu Edison a spart geamurile, ci chiar ei. Păcală (n.r. porecla proprietarului fast-food-ului), Dolar și Kent. Lăsați-mă să vă spun, pe scurt povestea. E un conflict mai vechi între Dolar și Kent și Edison. Mai demult, Dolar și Kent au vrut să-l bată pe Edison aproape de rondul de la Episcopie. Dar n-au reușit. Ieri, Edison venea cu mașina cu un grup de prieteni dinspre piața din Dorobanți. La intersecție cu Aleea Sporturilor i-a văzut pe Dolar și Kent. Atunci Edison și ai lui s-au dat jos din mașină să arate că nu le este frică de rivali. Când s-au văzut înconjurați, Dolar și Kent s-au refugiat în local. Ei sunt prieteni buni cu Păcală. Edison a plecat, dar apoi, Dolar și ai săi au spart geamurile și au făcut toată regia cu sunatul la 112 pentru a-l înfunda pe Edison. Gândiți-vă al acest scenariu. Nu vedeți că din câte camere de supraveghere sunt în zonă nu apar deloc imagini cu ce s-a întâmplat ?”.

Foarte probabil că „scenariul” lansat către presă de susținătorii lui Edison Marinescu va fi fost prezentat și polițiștilor și procurorului.

Dincolo de „regie”, trebuie spus că la percheziția domiciliară efectuată acasă la Edison Marinescu și la ajutoarele sale, polițiștii au descoperit  diverse obiecte contondente (baston telescopic, macetă, crosă, aparat cu electroşocuri, cuţite, bricege şi săbii), spray iritant – lacrimogen, precum şi un pistol tip airsoft.

Rămâne acum ca poliția, procurorul  și judecătorul să discearnă faptele de „scenarii” și să pedepsească vinovații.

loading...

7 comentarii la „Prietenii lui Edison susțin că rivalii au înscenat scandalul. „Dolar a făcut regia ca să-l înfunde pe Edison”

 • Dolar vrea sa plateasca oamenii sa intre peste edison in casa sa ii bata.I-a fost ceruta suma de 5000 mi de euro si a refuzat.Dolar este un escroc. O sa depun plangere pt amenințări.

  Răspunde
 • Recomand lui edison sa vândă casa aia. Cat mai are ce vinde.

  Răspunde
 • nu vă este rușine să faceți așa un scandal,de ce țineți arsenale în casă,cine vă atacă?

  Răspunde
 • Auras , din cauza deciziilor luate de care politie/procurori dupa ultimele evenimente ( tentative omor , distrugere , amenintare …etc ) , am o intrebare catre tine si autoritati , Pot sa atac oameni si sa le’ pun viata in pericol , sa distrug proprietati , sa amenint …etc si totodata sa pot dormi linistit in patul de acasa.??? PS. Intreb ptr in prieten :))) . Daca nu ai in raspuns , te rog adreseaza intrebarea autoritatilor abilitate !! Ptr ca din cate vad eu , este realizabil s-au aceasta oferta este doar ptr clanurile MAFIOTE prietene’ cu Dl Pantazi ??? PS.PS Prietenul care intreaba nu are cazier .

  Răspunde
 • Ăștia trebuie aruncați în lagăre de concentrare …nu în pârnaie…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.