Prima ediție a școlii de vară. Ce speră șeful PNL Buzău

Eveniment organizat în acest weekend, la munte, de PNL Buzău. 

Vineri, sâmbătă și duminică, la Chiojdu se va desfășura prima ediție a Școlii de Vară a TNL Buzău.

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: ”Mă bucur că în sfârșit, după doi ani de pandemie, putem organiza Școala de vară a TNL. Acest tip de întâlniri, pe care sper să le putem face de acum în fiecare an, au mai multe obiective. Unul dintre ele este să formăm o nouă generație de politicieni care să se specializeze pe diferite domenii precum administrație, antreprenoriat, educație sau orice își doresc ei. Ideea este să aibă un punct de plecare, să înțeleagă ce se întâmplă pe scena politică și mai apoi fiecare să descopere un domeniu pe care ar putea excela. Noua generație de politicieni nu va mai fi ca cea de acum, unde toți se pricep la toate domeniile, ci vor fi oameni specializați pe anumite domenii. După trei zile de cursuri, dezbateri și discuții aș vrea ca participanții să plece în primul rând cu ideea că politica nu e un lucru rău și că doar dacă te implici poți schimba lucrurile.”

Timp de trei zile, cei aproximativ 50 de participanți, vor avea parte de cursuri, discuții și dezbateri pe diferite teme precum administrație, comunicare sau antreprenoriat la care vor participa specialiști din domeniu, miniștri, parlamentari sau lideri de partid.

loading...

4 comentarii la „Prima ediție a școlii de vară. Ce speră șeful PNL Buzău

  • Poate ca vor sa ii pregateasca pentru ciobanie sau pentru „haiducie ….politica” .Ceea ce nu ar fi tocmai rau! Sa intelegem ca rolul lui Avramescu,va fi acela de….”ASIN…..politic”? Oare acest Avramescuce ‘punct de plecare” in politica o fi avut si ce o fi inteles el din politica pana in prezent?…….Fiind din generatia celor care in naivitatea noastra am sperat intr-o schimbre in bine a societatii romanesti in 1989,trebuie sa recunosc ca ne-am inselat amarnic si ca distrugerea prin orice mijloace a vechilor structuri ante -decembriste si a „noilor” structuri post-decembriste ramane deocamdata o himera si un vis prea indepartat cu toti tortionarii,criminalii,imbecilii,……”botezati democrati si politicieni”.Politica actuala trebuie sa moara si toti politicienii care o slujesc ,trebuie sa dispara,pentru a aparea „luminita de la capatul tunelului” .

    Răspunde
  • Păi, nu cumva, Avrămescu este din zona Chiojdu?

    Răspunde
  • …poate îi papă ursulică!…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.