Prima explicație a scafandrilor

A doua echipă de scafandri trimisă azi de la București la Meledic a reușit după două ore de căutări să găsească trupul bărbatului de 45 de ani înecat la Meledic.

„A fost mai greu de găsit pentru că la o adâncime de aproximativ șapte metri se căsca o groapă de aproape doi metri. Acolo l-am descoperit”, au spus scafandrii celor de pe mal.

Misiunea de căutare a fost îngreunată de vizibilitatea aproape de zero

Barca n-a mai fost căutată și va rămâne pe fundul lacului.

Victima se numește Lucian Maftei, are 45 de ani și este din comuna Dumitrești, jud. Vrancea. A venit duminică la Meledic să se relaxeze alături de soție și câțiva prieteni.

Lucian era căsătorit (a doua oară) de aproximativ doi ani

După ce a făcut grătar victima a hotărât să se distreze plimbându-se cu barca pe lac alături de un prieten de 53 de ani. Din păcate, barca s-a răsturnat cu cei doi ocupanți. Cel de 53 de ani a reușit să ajungă la mal, Lucian nu. O ciudățenie, întrucât conform cunoscuților, știa să înoate, iar lacul este de mici dimensiuni.

Un băiat de 16 ani a rămas fără tată

Consecință: Mulți ani de acum încolo, probabil că nimeni nu se va mai aventura pe lacul Meledic, supranumit de localnici „Lacul fără fund”. Se spune că de la un metru adâncime apa devine din ce în ce mai rece.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.