Prima inaugurare dintr-o serie de trei la Buzău. Declarații Toma, Ciolacu și ÎPS Ciprian

Câteva sute de buzoieni au participat azi la triplul eveniment: sfințirea Catedralei Sf. Sava, inaugurarea Parcului „Sf. Martiri Brâncoveni” și a expoziției de fotografie istorică din pasajul „Unirii”.

După Sfânta Liturghie și Sfințirea catedralei, oficiate de ÎPS Ciprian, alaiul a coborât în noul parc. A ținut scurte alocuțiuni ÎPS Ciprian, șeful Camerei Deputaților – Marcel Ciolacu și primarul C-tin Toma.

Apoi, primarul Toma și-a invitat oaspeții să vizioneze expoziția de fotografie istorică dedicată Buzăului din pasajul „Unirii”.

A fost prima dintr-o serie de trei inaugurări ale unor obiective care vor aduce un plus de atractivitate municipiului Buzău. Vor urma în următoarele săptămâni – rondul cu locomotivă și planiglob de la gara CFR și stadionul de atletism.

În orașul Buzău mai sunt deschise alte două șantiere importante: noul parc din Micro III (Iazul Morilor) și podul rutier de la Metalurgica.

În maximum două luni podul de la Metalurgica va fi redeschis traficului

Vezi, mai jos, o galerie foto de la evenimentul de azi.

loading...

4 comentarii la „Prima inaugurare dintr-o serie de trei la Buzău. Declarații Toma, Ciolacu și ÎPS Ciprian

 • Sunt cel puțin 10 indivizi in poza din pasaj, indivizi care nu respectă legea din România nici cat negru sub unghie. După mintea unora ca ei legea e doar pt. proști iar covidul nu exista pt ca nu il vad ei cu ochii lor.

  Răspunde
 • Sper ca s-au pupat bine ca unul din cei 3 are Corona ! ( Ciolacu, Toma, Ciprian)

  Răspunde
 • Grozav !!! Se respecta intr-adevar masurile anticovid….chiar daca Buzaul nu are nici un caz inregistrat….sau are???
  Sa intelegem ca brigada de sutanisti s-a inregimentat in tabara negationismului ???
  Stim, masurile astea draconice anti-covid dauneaza grav afacerilor nefiscalizate desfasurate fara nici o jena de BOR…dar, daca tot o dau ei cu impartasania cu aceeasi lingurita, cu pelerinajele iconopupiste…cu teoria conspiratiei conform careia exista o coalitie internationala (sorosista chiar) constituita tocmai pentru nimicirea dacului verde si pur, dar vesnic donator spre cele sfinte,…de ce nu se aduna ei, asa, fara masti si protectie, intr-un spatiu cat mai inchis…..??? Cine stie, poate asa natiunea ar mai avea o sansa….
  De Tomita chiar mi-ar parea rau sa se infecteze…
  In ce priveste bursucul agramat din fruntea ciumei rosii….ei….ma abtin (desi as fi putut zice ca pana si virusul actual ar fi o pedeapsa prea mica pentru mafia rosie care a jefuit tara de la lovitura de stat din ’89 incoace).
  Tereaca, sper ca ai pastrat distanta….nu de alta, dar pe mine cine ma mai cenzureaza daca….?
  :)))

  Răspunde
 • Deci bani cheltuiti din nou pentru sutanistii care mai vroiau ei sa mai puna un hram, ca doar unu nu se putea, trebuie sa fie fara numar. Si ciuma rosie s-a executat, la fel ca si cu parcarea din micro 3 pe care a desfiintat-o Toma ca se le faca la sutanisti cai de acces la imobiliarili lor. apropo, marea firma troia, fara de care nu se poate misca nici un contract in bz, nu a mai miscat nici un degetar pe santier de peste o saptamana, cred ca erau prea avansati cu lucrarile.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.