Prima încercare de ridicare a unui autoturism nu a reușit. Iată ce s-a întâmplat pe strada Pietroasele

În această dimineață, echipa formată din doi agenți rutieri de la Poliția Locală și cei trei angajați ai Urbis care efectuează ridicările auto s-a deplasat pe strada Pietroasele, lângă Școala nr. 11.

Două mașini, un BMW și un Logan, staționau de aproape o oră în raza de acțiune a indicatorului oprirea interzisă.

Acțiunea a reușit doar în parte, întrucât după ce muncitorii prinseseră BMW-ul cu șufele la fața locului au apărut proprietarii.

Conform procedurii autoturismele nu au mai fost ridicate, dar ambii proprietari s-au ales cu câte o amendă de 590 de lei.

300 de lei deplasarea echipei de ridicare la fața locului și 290 de lei – dacă se plătește în 48 de ore – sancțiunea rutieră pentru staționarea pe interzis.

Citește și articolul: După autobuzele normale au venit și cele cu burduf. Iată prima fotografie cu cele cinci bucăți sosite azi la Buzău

Acțiunea va continuă însă de azi neîntrerupt, așa că aviz șoferilor care obișnuiesc să parcheze neregulamentar.

„Țin să precizez că acțiunea de ridicare a autoturismelor nu se face decât în cazurile așa-zis flagrante, în care autoturismele staționează pe interzis un timp îndelungat. Astăzi, de exemplu, proprietarii s-au prezentat la autoturisme după aproape o oră”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Citește și articolul: Linie de maxi taxi desființată în Buzău. Iată explicațiile patronului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

8 comentarii la „Prima încercare de ridicare a unui autoturism nu a reușit. Iată ce s-a întâmplat pe strada Pietroasele

  • N-o sa tina mult treaba asta !!! Desi ar fi benefica, pentru ca sunt multi nesimtiti care sfideaza pur si simplu orice semn sau regula de circulatie ! Chestia asta va tine pana la primul proces care v-a fi intentat primariei si pierdut de aceasta (cu daunele de rigoare) !!!!

  • Va tine,pentru ca exista temei legal beton,asa ca lasa nervii in repaus,face bine sanatatii.

  • Arde-i pe fraieri!

  • Pingback:

  • Pingback:

  • Eu sunt adeptul curățeniei ,atât personale ,cât și a mediului ambiant .Deci tot ce este inutil și ocupă un spațiu care aparține primăriei ,trebuie casat .Ce rost are tăblăraia aia de pe carosabil ,sau trotuare ,nocivă pentru mediul înconjurător ,când face numai deservicii și crează disconfort …?

  • Domnule Tereaca, de ce mi-aș șters postarea? Funcționează cenzura? Cele afirmate de mine l-au deranjat pe localul din imagine, care este prieten cu dvs. și soț al unei ziariste de la Campus?
    Am spus adevărul! Adevărul doare, nu! Pozeaza în ceea ce nu este acest gardian local. Cred ca poarta grade și la maiou.

  • Îmi pare rău, dar nu aveați dreptate. Flagrant e si substantiv, dar si adjectiv. Flagrant inseamna conform dex „care sare în ochi, izbitor, evident”. Nu a fost corect să vă legați de el, câtă vreme el avea dreptate și nu dvs.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.