Prima pistă de biciclete de pe un bulevard mare al Buzăului

Imaginile au fost surprinse în urmă cu câteva minute de reporterul buzoienii.ro pe Bd. Unirii.

O echipă de la Strabag a început azi lucrul la trotuarele de pe Bd. Unirii. S-a început dinspre podul Mărăcineni – în dreptul blocurilor din cart. Orizont.

Trotuarul va fi lat și va cuprinde inclusiv pista de biciclete.

Alături de Bd. Unirii, pistă de biciclete și trotuare noi vor avea atât str. Transilvaniei, cât și Aleea Industriilor.

Modernizarea celor trei artere mari din Buzău costă în jur de 18 mil. €. E cel mai mare proiect cu fonduri europene (de până acum) din mun. Buzău.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Prima pistă de biciclete de pe un bulevard mare al Buzăului

  • Sa se termine Transilvaniei , nu sa-si piarda vremea aiurea ! Se pare ca nu exista nici un proiect ,doar sa improvizeaza

  • Ideal era de marit carosabilul,ca trotuar e destul!Dar ma rog ,sunt oameni care vad numai prezentul ,nu si viitorul!De fapt ,masinile vor zbura si numai bicicletele vor mai circula pe pamant!Si oamenii ,pe trotuarele alea late!

  • Unirii Sud ?

  • … pe Transilvaniei se va face o pistă pentru scafandri… de aia mai întârzie puțin proiectu’…

  • Tot la Gagu acolo… Cum naiba se face ca omul asta mereu are numai de castigat din partea administratiei locale? Normal ca e ok ca se realizeaza, dar de ce acum, de ce de acolo? Cand erau programate lucrarile pe Unirii si cine raspunde pentru traznia de pe Transilvaniei? S-a ”omenit” si Toma de nici kaizenul nu-l mai spala.

  • Daca primarele e oricum un om excentric, cu grajduri, umbrele de apa si alte fantezii pe banii nostri si ai lu UE, eu zic sa lase Transilvaniei asa si pe partea decopertata sa lase un traseu off-road, 100 lei intrarea si inca 100 daca nu ajungi la capat si te tracteaza un utilaj urbis din groapa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.