Prima repriză horror, pe final puteam scoate egalul

A fost o primă repriză horror pentru Gloria.

Adversarele de la Rapid au avut cel puțin o viteză în plus. Ale noastre păreau că abia s-au dat jos din pat, după o noapte albă. Rapidul a avut șase goluri avans în mai multe rânduri. Doar Andreea Rotaru a ținut Buzăul în joc. Fără ea, Rapidul ar fi zburat la zece goluri diferență și ar fi câștigat de la pauză.

Apărarea Buzăului a fost varză în prima repriză. Rapidul a dat 20 de goluri!

În repriza a doua, Buzăul a jucat un pic mai bine. Ale noastre s-au apropiat în două rânduri de egalare. Dar, de fiecare dată, s-au pripit. Au contat, la această înfrângere, câteva ratări uriașe unu-unu cu portarul (Petrovic, Vasileuskaia, Tiron, Czeczi 7m etc.) și asprimea arbitrajului din repriza a doua (la un moment dat Buzăul a avut trei jucătoare eliminate).

S-a terminat 34-33 pentru Rapid, după 20-17 la pauză

Alte două constatări. A părut că antrenorul Rapidului a reușit să pună mai multe probleme Buzăului (atac-apărare), decât Roșca celor de la Rapid.

Și doi, Andreea Rotaru poate ar fi trebuit să ia meciul pe cont propriu și să-l câștige. În unele secvențe și-a așteptat (din colegialitate) coechipierele, deși dacă s-ar fi dus singură la semicerc (poate) ar fi dat gol.

Buzăul a pierdut primul meci după cinci victorii la rând. Nu-i bai, dacă se vor trage concluziile/învățămintele potrivite, eșecul de azi va fi baza victoriilor viitoare. Runda viitoare, Gloria va juca la Buzău cu SCM Rm. Vâlcea.

Gloria Buzău, marcatoare: Rotaru 8, Czeczi 7, Tiron 5, A. Ilie 5, Zamfirecsu 3, Moroianu și Vasileuskaia 2, Stoleru 1.

Rapid, marcatoare: Buceschi 10 (8 din 8 de la 7 m!), M. Ilie 5, Badea 4, Târcă 4, Fernandez 3, Carlos 3, Hernandez 2, Constantinescu 1.

Duminică, de la ora 13.00. pe Digisport, Poli Iași – Gloria Buzău (la fotbal), iar de la ora 15.30 pe TVR 1 se va juca Dobrogea Sud Constanța – HM Buzău (handbal masculin).

loading...

2 comentarii la „Prima repriză horror, pe final puteam scoate egalul

  • Meci decis de arbitrii, ultimele 10 minute a fost ceva de neimaginat. Orice patrundere a Rapidului decisa prin 7m si eliminare la noi. Fetele sunt de aplaudat ca desi au avut de infruntat un asemenea arbitraj potrivnic au tras pana in ultimul minut si au fost foarte aproape sa scoata un punct.

  • Nu a fost acolo adevăratul antrenor. Nici nu intrau pe teren celelalte.
    Cu scuze pentru echipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.