Prima tamponare în noul rond

E primul accident din noul giratoriu înființat de municipalitate la intersecția „de la spital” – Bd. Stadionului și străzile Oltului plus Gen. Baștan

Nu știm cine cu cine s-a tamponat și nici cum s-a întâmplat. Avem doar urmarea.

O bară față din plastic, cu numărul încorporat, lăsată la fața locului de un șofer.

Noul giratoriu

Noul giratoriu vopsit a fost amenajat de Urbis Serv joi seară la cererea șoferilor. Aceștia au reclamat că pătrund cu dificultate în intersecție dacă se deplasează dinspre Oltului sau Gen. Baștan.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

5 comentarii la „Prima tamponare în noul rond

  • Cred ca era manga daca a fugit atat de repede si si-a lasat bara cu tot cu numar in urma… era disperat sa se faca nevazut ca nu cumva sa vina fiola sa se vada ca e manga.
    Asa fac cei manga, fug rapid si gasesc pe cineva treaz sa declare ca era sofer si scapa.

  • Cata generozitate, auzi, la cererea soferilor deci, fara o contorizare a traficului! Dupa parerea mea acolo era mai bun un semafor.

  • Costin are dreptate, acolo se impune un semafor. Accidente vor mai avea loc, sunt multi care conduc “dupa ureche” si din amintiri. Astfel ca cei ce vin pe Stadionului considera ca sunt pe drumul cu prioritate. Pentru ca nu se uita pe semne, e prost semnalizat giratoriul. Sambata seara in 5 min. am vazut doua situatii clare care se puteau termina cu accident. Situatii similare. Auto in giratoriu, virand catre Oltului, deci cu prioritate, claxonati nervosi de soferi ce circulau dinspre Crang. Vor mai fi accidente pana cand ” lautarii” vor invata ca acolo e un giratoriu. Deci: prost semnalizat, presemnalizat, prost facut. Ori gandit mai bine, ori semafor. Atentie ca pe Stadionului se circula uneori ff tare, deci fereasca Dumnezeu sa fii in sens si sa ti o traga unul asa din lateral cu 60-80 la ora ca te da cu bocancii la soare sau poate mult mai rau.

  • Si cu semaforul tot dupa ureche si din amintiri conduc.
    La Frasinet unde au pus semafor cu buton la pietoni trec soferii fara stres pe rosu prin fata sau spatele pietonilor si chiar claxoneaza pietonii si ii injura, desi pietonii au verde si soferii rosu.

  • Eu sunt de parere ca este prost semnalizat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.