Primar: „Am ajuns la ultima etapă!” | Ce se va face prin pădure

„Am ajuns la ultima etapă a preluării de către Primăria Buzău a Pădurii Crâng”, a anunțat primarul Toma.

„Luni, în ședința de Consiliu Local se va vota proiectul prin care solicităm Guvernului României să emită hotărârea de transfer din domeniul public al statului în domeniul public al mun. Buzău a 177 hectare de fond forestier”, a adăugat primarul.

Avantaje

Toma a anunțat că după trecerea pădurii în proprietatea orașului Buzău se va demara o amplă campanie de reîmpădurire, dar și de ecologizare.

„Se dau fonduri europene pentru așa ceva, Primăria Buzău va aplica”, a adăugat primarul.

Ce se va mai realiza

Temeri

Există și buzoieni, iubitori sinceri ai Pădurii Crâng, care nu privesc cu ochi buni transferul de proprietate – de teama unor posibile viitoare afaceri imobiliare.

„OK, Toma a demonstrat că e de bună credință. Dar, cine știe ce primar va veni în viitor ? Dacă va veni vreun golan, e plină lumea, care în cârdășie cu niște oameni de afaceri fără scrupule vor face case și blocuri”, e temerea exprimată de unii buzoieni pe facebook.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Primar: „Am ajuns la ultima etapă!” | Ce se va face prin pădure

 • Cum rămâne cu blocul Lepădaţilor ce se are în vedere a se ridica în capătul Aleii Căprioarei ??
  Buzoienii se duc pe acea alee să facă sport (alergat, ciclism, role, etc.) ori pur şi simplu să se plimbe (individual sau cu familia) şi fac cu mult drag asta atâta vreme cât găsesc acolo LINIŞTE şi AER CURAT (dat de prospeţimea naturii din jur)….
  Însă , dacă se va ridica blocul Lepădaţilor acolo (doar pentru că are această familie MOFT de mare afacere imobiliară fix în acel loc), e posibil ca buzoienii (majoritatea !!!) să se supere serios pe Toma că a putut da acordul ridicării a aşa ceva ! Pentru că oamenilor le va dispărea şi liniştea de pe acea alee, şi aerul curat (locul acestora fiind luat numaidecât de zgomot, aglomeraţie şi noxe) !

 • Asta mai trebuie , e in stare sa taie tot Crangul sa spuna ca planteaza altul

 • Cate fonduri europene ai luat până acum domnule Toma ? Sau mai bine zis ai vreun proiect finalizat cu fonduri europene?

 • Amuzant. Dacă vine vreun golan la primărie nu vine pe tancurile partenerului strategic, ci vine votat de buzoieni, iar ce votează buzoienii este imaginea fidelă a acestora.

 • @Semnalul de alarma..Lepadatii au ei bubele lor..asta e clar..dar in final e terenul lor.. Daca vor sa construiasva un bloc acolo…nu vad o problema..e terenul lor. Asa cum kaufland a construit in zona nu poti sa-i interzici. sper ca am depasit comunismul.. Sa l oblige prin proiect sa fava parcare subterana ptr tot ansamblul ce vrea sa l ridice si iti zic eu ca se opreste singur ca nu mai e rentabil dpdv financiar.

 • Nu se poate interzice doar se poate reglementa … numarul de locuri de parcare (aferente blocului) si spatiul verde din suprafata pe care se construieste…
  (cota de spatiu verde sa fie priocent din suprafata desfasurata… nu din cea ocupata)

  daca 30% este spatiu verde si au cel putin 1 loc de parcare pe apartament plus 20% locuri de parcare pentru vizitatori… este ok

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.