Primar: „Ar fi fost corect ca parchetul, presa și rivalii din politică să fi spus CINE”

Într-un clip postat pe facebook în această dimineață, primarul C-tin Toma a ținut să anunțe cine i-a făcut plângerea penală pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Subiectul plângerii este că la începutul stării de ugență la ora intrării/ieșirii oamenilor de la serviciu s-a produs aglomerație pe anumite trasee.

„Iulian Gavriluță este cel care a făcut plângerea. Nu este corect cum s-a procedat pentru că nu a comunicat nimeni că este vorba de Gavriluță. Mă refer aici și la presă, chiar și la parchet, dar și la opozanții mei din politică. Unii, precum consilierul local C-tin Ionescu au încercat să profite de acest subiect”, a spus Toma.

Toma: „Mulți vor să mă doboare, dar mă bat să rămân „in picioare”! Sprijinul buzoienilor mă motivează enorm pt. a reuși”

„Gavriluță a primit mai multe amenzi de la poliție pentru articolele sale insultătoare. Într-un caz l-am dat și în judecată și are să-mi plătească 15000 de lei, după ce prima dată, pe fond, judecătorul a stabilit 3000 de lei ”, a adăugat Toma.

Update. Iulian Gavriluță: „Spusele primarului nu sunt adevărate. Poliția nu mi-a dat nicio amendă, iar acel proces de care dânsul vorbește nu are o sentință definitivă, încă se judecă. Referitor la plângerea penală, da, eu i-am făcut-o și nu cred că primarul e așa de nevinovat cum se prezintă”.

Ce va urma. Opinie

Plângerea penală va primi evident NUP (neînceperea urmăririi penale) din motivul simplu că acei călători s-au urcat de bună voie în autobuz. Ar fi putut lesne să n-o facă – așa cum au procedat alții, așteptând autobuzul următor.

Exemplu. La ieșirea muncitorilor din Zona Industrială, Trans-Bus a alocat 7 autobuze la interval de 15 minute, dar majoritatea călătorilor se îndreptau – din grabă – spre primul care ajungea în stație.

S-a apelat la ajutorul Poliției Locale pentru a se limita numărul călătorilor dintr-un autobuz

În plus, în avantajul primarului, în mun. Buzău, nu s-a înregistrat decât un caz de îmbolnăvire de la instituirea stării de urgență (elevul de la Hasdeu, contact probabil al femeii de la Pârscov). În concluzie, primarul nu a zădărnicit, ci a ajutat – prin măsurile luate – la combaterea bolilor.

Vezi, mai jos, clipul integral postat de primar pe facebook în această dimineață.

Buzăul, cel mai sigur oraș din România în lupta împotriva Covid-19!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 27 aprilie 2020

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Primar: „Ar fi fost corect ca parchetul, presa și rivalii din politică să fi spus CINE”

 • Acest Gavriluta, care se crede ziarist, este un alarmist si un veșnic nemulțumit de schimbările in bine pe care le cunoaște Buzău de un mandat incoace! Chiar ma face sa cred ca este si “influentat politic”!
  P.S. După felul în care se adreseaza celor care nu sunt de acord cu comentariile lui, dovedește si lipsa de respect fata de persoane pe care nu le cunoaște! Sigur ii lipsesc cei șapte ani de acasă.

 • Un om cu frică de Dumnezeu, nu insultă, nu face ( scrie ) articole neadevărate.
  Un om cu studii teologice și care stă departe de biserIcă,a învățat degeaba.
  Un bun creștin iubește semenii săi,nu-i denigrează pentru ceva ARGINȚI.
  Un om cu bun simț, este imparțial ,nu se bagă TĂRÎȚE că-l mănîncă…………

 • Sincer nu am auzit de el ,dar voi il faceti cunoscut. Trebuia lăsat în anonimat.

 • La ce război încrâncenat şi fără de sfârşit e între cei doi, TOMA şi tupeistul GAVRILUŢĂ, mă şi mir cum de mai pot sta unul în preajma altuia la şedinţele CLM-ului!
  Mai bine l-ar lăsa pe primar în pace şi le-ar găsi pricini aroganţilor săi consilieri (Florescu, Ţepeluş, Murguleţ), care umblă numai cu nasul pe sus (ca ei nu mai e nimeni, vezi Doamne), după ce că sunt incompatibili pentru CLM, mănâncă nişte bani de pomană de la CLM, şi oricum nu fac nimic concret pentru buzoieni activând în CLM. Ajunşi acolo pe relaţii şi pile politice, altfel nu se explică. Că de COMPETENŢĂ în administraţie, nici vorbă, n-au nicio treabă cu aşa ceva.
  Toma, săracul, n-are nicio meteahnă, face atâtea şi atâtea pentru buzoieni… Incredibil că a ajuns bătaia de joc a unui fost popă, actual ziarist local.

 • Poate le spune “popa ” gavriluta ceva celor dispusi sa ii asculte aberatiile despre un “anumit gen de relatii” pe care le-a avut ca seminarist si ca popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.