Primar Cernătești: „Probabil vom muta stația de autobuz”. Mâine au loc înmormântările. Referiri despre viteza șoferului

Primarul din Cernătești a anunțat astăzi că după tragedia de vineri spre sâmbătă, când doi pietoni au fost loviți mortal, la câțiva metri de stația de autobuz, se va lua în discuție mutarea acesteia.

„Stația este acolo din anii 60. Totuși, până acum, nu s-a petrecut niciun accident. Vom discuta în viitoarea ședință a Consiliului Local Cernătești mutarea ei mai în față. Vreau să precizez că eu sunt electrician la bază și am ținut mult la iluminatul din comună. Puteți verifica, dar comuna Cernătești este cea mai bine luminată pe timp de noapte dintre toate comunele din județ. Afirmația unora că accidentul s-a produs din cauza întunericului nu o consider corectă”, a spus azi primarul Petrache Mârzea.

Referitor la accident, rude ale victimelor, localnici din Cernătești, dar și alte persoane întristate de eveniment, se întreabă dacă nu cumva vina principală o poartă totuși șoferul.

Alegații se fac pe seama faptului că acesta ar fi condus cu viteză („acul s-a oprit la 100 km/oră”), că ar fi vorbit la mobil sau că sistemul de iluminat al autoturismului nu ar fi funcționat corect.


Pe de altă parte, mâine la ora 10.00 va avea loc înmormântarea Cristinei Pătrașcu, femeia de 37 de ani, iar la ora 14.00 a lui Doru Dobre, bărbatul de 49 de ani, ambii spulberați de autoturismul Cielo.

O veste bună e că a treia victimă, Mihaela Voicu – 43 de ani, a ieșit din comă la spitalul Floreasca din București.  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.