Primar Cochirleanca: „Nu-i adevărat că suntem noi”

„Care e cea mai bogată comună din jud. Buzău ?”.

E întrebarea pe care reporterul buzoienii.ro a adresat-o mai multor primari de comune mari din Buzău.

Cu toții au dat același răspuns, oarecum surprinzător: Cochirleanca!

„Are marele avantaj de a avea unitatea militară de aviație de la Boboc pe teritoriul ei. Toți angajații de acolo plătesc impozit pe salariu la Cochirleanca. Primăria Cochirleanca ia vreun miliard de lei vechi în fiecare lună doar de la militari!”, au spus ceilalți primari din județ, invidioși că ei nu primesc o asemenea „pleașcă” în fiecare lună.

La auzul informației de mai sus, primarul din Cochirleanca a ținut să dezmintă tranșant spusele celorlalți primari.

„E o minciună gogonată. Nu e deloc adevărat. Nu suntem nici în primele 10. Suntem pe 12-13. Nu luăm 1 miliard, ci vreo 700 de milioane de la militari. S-a redus numărul angajaților de la Boboc, mai sunt doar vreo 400. Sunt alte comune mai bogate decât Cochirleanca, îndeosebi cele din jurul orașului Buzău, acolo unde există activități comerciale și unde s-au construit multe case noi după Revoluție”, s-a pronunțat primarul din Cochirleanca.

Nicolae Stancu mai susține că doar salariile angajaților Primăriei Cochirleanca depășesc suma de 1 miliard de lei vechi pe lună, astfel că „această comună n-are cum să fie cea mai bogată din județ”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Primar Cochirleanca: „Nu-i adevărat că suntem noi”

  • Cu ani in urma daca te prindea noaptea in cochirleanca riscai sa fii dezbracat .. Erau trei hoti la doua case !

  • Au salarii foarte mari la primarie, o mana de oameni incaseaza peste 1 miliard pe luna intr-o comuna in care nu se produce nimic, doar se pierd bani cu ajutoare sociale fara numar… probabil si le-au marit din pix cand s-a dat legea aia idioata care permite primarilor sa isi faca singuri salariul lor si subalternilor cat vor iar bugetul de stat trebuie sa suporte salariul dorit de primar prin suplimentarea bugetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.