Primar din Buzău: „Am copiii mici. N-au nevoie încă să fie angajați la Comp. de Apă. Nu dau rețeaua comunei la companie”

E poate declarația zilei. Aceste cuvinte i-au fost aruncate reporterului buzoienii.ro de un primar din Buzău, probabil, într-un moment de sinceritate.

„Copiii mei sunt mici. N-au nevoie să fie angajați încă la Compania de Apă. E norocul meu dar și al cetățenilor comunei. Ținem rețeaua la primărie, cu un preț mic al apei către populație, nu o dăm la Compania de Apă așa cum au făcut alți primari”.

Câți dintre primarii Buzăului au rudele angajate pe ochi frumoși la Compania de Apă, acesta ar fi într-adevăr reportajul anului la Buzău. Dar până acum niciun ziarist nu a avut acces la lista de personal a Companiei, ținută în mare secret. 


Despre aceste angajări a scris recent și primarul Toma pe domnuleprimar.ro. Acesta a crescut potul și a vorbit și despre șefii diverselor instituții din Buzău care și-au angajat la rându-le rudele pe posturi călduțe și bine remunerate la companie. În schimb, aceștia sunt datori companiei cu protecție atunci când e nevoie. 

„Prin angajarea rudelor si prietenilor conducatorilor din institutii importante ale statului, șefii din Compania de Apă au o protectie aproape perfecta la toate nivelurile.
Domnul Marcel Ciolacu are cunoștintă de toate acestea si m-a asigurat că mă va sprijini în demersul legat de respectarea tuturor cetațenilor buzoieni”.
 Toma făcut referire și la investițiile reușite de companie cu fonduri europene:
„S-au facut investitii mari in Buzau si in judetul Buzau in domeniul apei pe fonduri europene. Ce s-a obtinut ? 
a) cel mai mare pret al apei din Romania, dar nu ca urmare a creditelor luate, ci al numarului imens de personal angajat si al risipei mari care se face !
Exista de asemeni venituri imense pentru un grup mare de conducatori, detasandu-se Tescaru si Cristea cu circa 200 milioane net/luna.
b) mai sunt inca 50 de km de retea veche din otel si azbociment foarte periculoase pentru sanatatea buzoienilor;
c) o apa de multe ori mizerabila;

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Primar din Buzău: „Am copiii mici. N-au nevoie încă să fie angajați la Comp. de Apă. Nu dau rețeaua comunei la companie”

  • Pai avem asa…fratele lui Marcel Ciolacu…nevasta lui Ionut Apostu…fratele si fiul lui Vctor Ionita! Fix de langa Toma! Daca cere public sa fie concediati astia primii, o sa il credem! Daca nu sa taca si sa dea bani lu nea Beni si Tarafului din Clejani!Si sa ne scuteasca de ipocrizii!

    Răspunde
  • Este adevarat ce spuneti! Dar credeti ca pe dl. primar Toma il intereseaza binele buzoienilor sau al sau? Acesta este interesat de milioanele ce vor veni. Verificați de la cine a cumpărat compania piese pt. reparea marii avarii din Micro 14 sau ce scandal a făcut dl. primar in legătura cu racordarea satului Lipia la sistemul de salubritate al mun. Buzau. De ce a propus soluția cu echipament de salubritate pt. mici localități? Pt. ca societățile sale vinde asemenea echipamente!

    Răspunde
  • Ati uitat de rudele si relatiile lui Toma Constantin (mare om de afaceri atunci când a insistat, la partid, pe langa Boscodeala sa fie angajate). Pe langa Tescaru nu a insistat ca erau certati din cauza pierderii licitațiilor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.