Primar din Prahova: „Stați liniștiți, l-am dus la Siriu”

Temerea că deja celebrul urs Rambo, de la Ploiești, a fost relocat în jud. Buzău a fost confirmată ieri de primarul comunei Cerașu din jud. Prahova.

Printr-o postare pe facebook (veridică întrucât este însoțită de poze cu „Rambo”), primarul a ținut să-i liniștească pe cei din Cerașu:

„Rambo nu a fost relocat la noi, ci în zona Siriu. Am însoțit echipa de la Ploiești pentru a ne asigura că nu este lăsat pe teritoriul comunei noastre”.


Anunțul nu a fost prea bine primit (probabil de cei din Siriu), care i-au scris primarului din Cerașu:


Practica relocării urșilor în jud. Buzău a fost recunoscută în acest an, într-o declarație publică, de prefectul jud. Buzău. Daniel Țiclea a anunțat că nu e de acord cu ea.

loading...

3 comentarii la „Primar din Prahova: „Stați liniștiți, l-am dus la Siriu”

  • In casele politicienilor ar trebui relocati toti.

    Răspunde
  • Mai bine îl relocau la Măgura….e acolo un comando special, combinație Navyseal cu Spetznaz, ceva de speriat….în maxim trei zile se plimba Rambo, pe ultimul drum, cu un frumos IMS, acompaniat și de o romanță fredonată de sutanistul local, mare specialist în domeniu….
    Nu mișcă nimeni, cine mișcă, mișcă mort! Legal, firește….că doar nu degeaba șeful de post e membru onorific al mai sus numitului comando….
    Honeste bibere ! ….cât de cât.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.