Primar: „Doar 14 zile. De la idee la realizare!”. Vezi galerie foto de astă seară

Sunt fotografii realizate astă seară, la chindie, din noul parc al Buzăului botezat Sfinții Martiri Brâncoveni.

Primarul Toma e încântat și le mulțumește muncitorilor care au lucrat cu osârdie ca parcul să fie gata înaintea evenimentului de duminică dimineață:

„Este un record ! De la idee la finalizare în 14 zile! Sunt mândru de asta! Duminică, la Buzău, probabil că va fi cea mai bine sărbătorită zi a „Sfinților Martiri Brâncoveni” din toată România. Mâine se va serba în premieră în această Zi Națională! Ne vom bucura și noi la Buzău de inaugurarea Parcului și a galeriei de fotografie din pasaj – „Buzăul, oraș deschis de istorie”. Doamne ajută!”, a spus Toma.

loading...

10 comentarii la „Primar: „Doar 14 zile. De la idee la realizare!”. Vezi galerie foto de astă seară

 • De ce nu ziceti ca in dreapta a ramas gardul popilor si hatisul/tigania asa cum era?

 • Daca s-ar lucra cu asa osardie si la celelalte mari proiecte: mici asfaltari, cateva parcari….. Dar, hei, acolo nu este nici un eveniment in premiera cu inalti oficiali!

 • Ne spune cineva la ce sumă s-au ridicat aceste “magnifice”lucrări?

 • E bine ca se face cate ceva. Buzoienii au mari asteptari. As dori un asemenea ritm alert de lucru si pentru alte proiecte. Buzaul are nevoie de schimbare.

 • Că se face ceva după 20 de ani de stagnare, hoții și zbenguieli e clar, dar să numești parc cei câțiva metri de gazon pus în pripă, și cele câteva bănci e cam mult, mai ales dacă îi dai numele Sfinților Martiri Brâncoveni. Poate dacă s-ar uni grădina bisericii cu părculețul vecin s-ar justifica efortul de a mai descongestiona centrul orașului.

 • Echidistant : Asta e nimica pe linga impartirea strazilor in 2 sau 3 segmente pentru a da la numar mai multe asfaltate , sau asfaltarea unui capat de 20 metri de strada unde nu circula nicio masina respectiv Fundatura Renasterii .

 • Parcul e ucigător. Nu are deloc umbra pentru ca probabil nu s-a dorit sa se ajungă ca în parcul de lângă piața centrala.

 • Parcul va avea și copaci. Numai că aceștia se plantează în afara perioadei de vegetație – adică iarna. Deci, se vor planta la iarnă, dar pentru a crește și a-și forma coroană tot vor mai trece câțiva ani. Cum e și cazul platanilor de pe Calea Eroilor.

 • Cand am sa citesc placute cu denumiri de strazi si in limba engleza, ca doar nu suntem oras deschis ”decat” pentru romani, Transbusul va avea macar un autobuz dedicat unui citytour – cu atat cat se poate vedea in Buzau, iar in parcuri, la orele amiezii, vor fi angajati (in special in centrul ”financiar”, cu aceste trei parculete) care isi servesc pranzul la caserola si socializeaza liber pe iarba, fara teama amenzilor pentru ”uciderea florilor”, sau cum scrie pe palcutele alea create de un ”artist”, aberatie similara si cu gama de culori aleasa pentru gheretele din Pta Dacia tot de un ”artist”, abia atunci Toma C-tin (care blocheaza de la comentarii pe cei care-i aduc sugestii argumentate pe care le resimte ca pe niste critici personale) isi va depasi conditia intelectualului de Tintesti.
  P.S. Sloganul ”Oras liber”, ”Open city” cum ar veni, in cultura MONDIALA, reprezinta o rusine pentru o asezare urbana, si nu o mandrie, dar na, ce sa mai faci acum decat sa pui batista pe tambla si sa-i crezi pe toti chiori sau prosti?!? https://en.wikipedia.org/wiki/Open_city

 • Eu vreau strazi cu tablitze in limba rromanes, avand in vedere procentul mare de rromi din mun. Buzau. N-ar strica sa fie si in ungureste tzinand cont ca suntem vecini cu jud Covasna. Asemenea si in vietnameza avand in vedere sosirea celor 120 de vietnamezi. Ca sa nu se piarda oamenii prin Bbuzau.
  Si este adevarat ca Toma n-a facut absolut nimic in acesti 4 ani de mandat. Sa vie penelistu’ la Primarie si atunci sa vedeti realizari atat de maretze incat Buzaul va depasi Dubaiul, iar emirul de acolo va muri de invidie pe buzoieni…….[Leo]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.