Primar: „E cea mai mare investiție din istoria comunei noastre!”

Veste bună pentru cei aproape șase mii de locuitori ai comunei Poșta Câlnău.

Anul viitor în toate satele componente ar urma să înceapă lucrările pentru alimentarea cu gaze naturale a gospodăriilor.

Sorin Munteanu, primar P. Câlnău: „Am obținut 51 de milioane de lei! E probabil cea mai mare investiție obținută vreodată de comuna noastră. Luna viitoare vom lansa pe SEAP contractul pentru execuția lucrării. Spre deosebire de alte comune, noi avem, la marginea satului, conducta Transgaz de unde se poate alimenta rețeaua comunală”

Finanțarea proiectului e asigurată de la bugetul de stat prin PNDL 3 (Anghel Saligny).

Alături de Poșta Câlnău (51 de milioane lei) a primit bani și comuna Săgeata (21,5 milioane lei).

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Primar: „E cea mai mare investiție din istoria comunei noastre!”

 • Sa nu uitati sa dati si bani pentru plata facturilor…..La preturile actuale e cam naspa!

  Răspunde
 • traiasca pndl-ul ca altfel ar fi murit de foame. la fonduri europene a fost prea greu sa faca proiectul cum trebuie la cit personal exista in primarie. mai bine rezolvau problema apei, care e plina de pamint si facturata ca apa potabila, si canalizarea.

  Răspunde
 • Toata lumea comenteaza cand cineva reuseste sa faca ceva ….prin Pndl sau alt program. Nu-i mai bine la Vadu Pasii, gaze la sfantul asteapta.Si daca europa renunta la gaze , care este problema ? Pana sa ajungem noi sa renuntam, mai avem ceva ani , vre-o 70 . Eu ma incalzesc ecologic si facturile sunt mult peste decat la gaze. Cu ce m-a incalzeste pe mine , ca am caldura nepoluanta daca platesc mult mai scump ?Cu ce m-a ajuta statul ca nu poluez ?

  Răspunde
 • PNDL3 are bani doar pe hartie, ei nu exista cu adevarat. Prin urmare, nu vor ajunge nici curand, nici la toate proiectele.

  Răspunde
 • La cit costa bransarea tot cei cu bani multi isi instaleaza gaze..costa in jur de 5000 de lei pin in casa omului..la pensiile de acum…Tanti Marie si mama Floare tot cu lemne o sa va incalziti….Titlu editorial imflorit…la noi saracia este brend national..pentru cei cu bani sint gazele,muritorii de rind se incalzesc tot cu lemne..

  Răspunde
 • Vadu Pasii este pe aceeasi lista (PNDL) cu Posta Calnau. Singura deosebire este de culoarea primarilor (dar ambii sunt la putere).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.