„E sănătate pură. Vă invit și pe dvs să faceți la fel”. Hobby nou pt. primar

„De la 1 ianuarie, acest an, merg pe jos câte 10 km în fiecare zi”.

Afirmația a fost făcută de primarul C-tin Toma.

„Mi-am luat ceas din acela care arată numărul de pași și km parcurși. Merg în fiecare zi. E sănătate pură. Invit pe oricine să facă la fel”, a spus Toma care la cei 62 de ani ai săi arată o formă fizică de invidiat.

„Pe unde merg ? De obicei pe unde avem lucrări. De exemplu aseară am ajuns la gară, am coborât prin pasaj, cartierul Mihai Viteazul, Aleea Industriilor, Pod Drăgaică, Aleea Arinului în înapoi acasă. Îmi e și util pentru că văd exact stadiul lucrărilor. În plus, am posibilitatea să vorbesc direct cu oamenii, să aflu păsurile lor”.

Toma a renunțat și la bicicletă ca să meargă pe jos

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„E sănătate pură. Vă invit și pe dvs să faceți la fel”. Hobby nou pt. primar

 • Il invit pe domnul Toma sa faca o plimbare si pe strada Independentei ( strada apatinand zonei 0 a orasului), „sa simta cu picioarele dumnealui” in ce stare deplorabila sunt trotuarele si carasobilul.

 • Si eu merg des pe jos, dar de nevoie, nu de caterinca, precum domnul primar, si daca ar fi un adevarat mergator pe jos, nu ar fi asfaltat strazi lasand trotuarele ca dupa bombardament, cu noroi, gropi enorme, dale sfaramate etc, incat iti rupi pana si incaltamintea.

  Iar asta cu mersul pe jos a lui Toma am senzatia ca e ca mersul pe bicicleta al stapânului de la Cotroceni, care vine cu bicicleta in fata presei, incercand sa faca o campanie de imagine si de educare a populatiei ignorante (in mintea lor, desigur). Adica o data pe luna, sa se laude, iar in rest, masini, elicoptere, avioane si altele asemenea. De fapt, sunt politicieni, ce pretentii sa am…ti-e si sila cand ii vezi.

 • „Dacă tăceai filoxof rămâneai „- ti se potriveste perfect primare Toma!!!
  Reportere, îți amintești când i-am propus primarului că il duc la plimbare să vadă cartierul fost 23 august? Plus multe străzi unde ulițele le bat la capitol asfalt? De ce nu pozezi independenței, horticoldi, dorobanti, strada unde sta Tescaru si directoarea de la apă??? RUSINE
  Cu respect Nelu Vasilache

 • Toma are o stare fizică de invidiat?! Pe bine?! Cu burta aia?! Dacă mergi pe jos, nu înseamnă că ești atlet.
  Ăsta-i un articol reclamă pentru Toma, deci pune P la acesta.
  Trotuarele sunt praf în oraș.

 • CIND REALIZATI PISTELE PENTRU BICICLETE ..DE ASA ATI PROMIS …DACA LE REZOLVATI SE BUCURA CEI CU MASINIII CARE ORICUM CLAXONEAZA NON STOP….DE ART DIN LEGEA CIRCUATIEI……PREVIN ORICE PERICOL???!!!!

 • Masca nu trebuie pusă pe față ?
  Primarul nu trebuie să respecte și el legea ?

 • @Anonim, te-ai gândit că poza cu primarul este mai veche, de arhivă, de dinainte de pandemie?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.