Primar: „E un brand al Buzăului, nu al unuia sau altuia”

Primarul C-tin Toma a anunțat la Campus Tv că orașul Buzău a câștigat în justiție dreptul de a folosi, în sport, numele de Gloria Buzău.

„Am câștigat, după Curtea de Apel București, și la Înalta Curte de Casație și Justiție, sentință definitivă, dreptul de a folosi numele de Gloria Buzău. Gloria e un brand al orașului și al județului, nu aparține unuia sau altuia. După această sentință, inclusiv echipa de fotbal, numită acum FC Buzău, își va relua numele de Gloria din campionatul viitor”.

Toma: „Cei care i-au spus în continuare echipei de fotbal Gloria Buzău, iată, n-au greșit”

Sentință, Curtea de Apel București: „Respinge ca nefondat apelul declarat de pârâta-reclamantă Fotbal Club Gloria Buzău, în faliment. Dispune decăderea pârâtei FC Gloria Buzău din drepturile asupra mărcii naţionale nr. 099952 pentru servicii din clasa 41-Activităţi sportive (fotbal). Obligă apelanta-pârâtă să plătească apelantei reclamante suma de 7.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel”

Sentință ÎCCJ: „ Constată nul recursul declarat de recurentul-pârât Fotbal Club Gloria Buzău, prin lichidator judiciar Eva Cont SPRL, împotriva deciziei civile a Curţii de Apel Bucureşti. Obligă pe recurentul-pârât Fotbal Club Gloria Buzău, prin lichidator judiciar Eva Cont SPRL, la plata sumei de 1.500 lei cheltuieli de judecată către intimatul-reclamant Sport Club Municipal Gloria Buzău”

Concluzie. Ghinion pentru cei care se credeau stăpânii numelui Gloria Buzău (de parcă l-ar fi primit de la mama lor la naștere) și care au încercat să scoată miliarde (de lei vechi) de pe seama acestei proprietăți iluzorii. Felicitări, de această dată, justiției, pentru că a făcut dreptate.

Felicitări și celor care, în ciuda problemelor și piedicilor, au optat și luptat pentru numele Gloria.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Primar: „E un brand al Buzăului, nu al unuia sau altuia”

  • Un ADEVARAT PRIMAR HAI GLORIA BUZAU s-a facut DREPTATE !

  • Bravo pana aici. Urmatorul pas ar fi incercarea de a atrage partneri serios in acest proiect sportiv..si mai ales finatarea zonei de copii si juniori…cu cat pepiniera este mai mare cu atat mai multe sanse de sporitivi de performanta avem in oras.
    As prefera ca toata subventia pe gigacalorie sa se duca pe finantarea sportului.

  • Un sincer ” Mulțumim ” celor care s-au zbătut în justiție pentru recuperarea numelui celui mai cunoscut club buzoian ! Să ne reamintim doar atât : în anul 1974 a luat ființă clubul de FOTBAL Gloria Buzău , având ca primi conducători doi pătimași într-ale sportului cu balonul rotund . E vorba de ing. Nicolae Vasilescu ( fost director la Directia de Drumuri și Poduri ) – ca președinte și prof. Radu Oprea , ca președinte-executiv . Deși nu mai sunt printre noi, gloria echipei de fotbal ” Gloria ” Buzău se va înălța deasupra lor iar actul reparatoriu de azi va putea să însemne continuarea unei frumoase tradiții sportive… Hai, GLORIA !

  • Parcarea aferentă Asociatiei de Proprietari PT 33 din fața Diviziei 2 cănd se amenajează ptr concesionare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.