Primar: „Într-o săptămână vom anunța care sunt blocurile din Buzău”

„În maximum o săptămână vom anunța buzoienii care vor fi blocurile unde se va mai livra căldură în iarna care urmează”, a informat azi primarul C-tin Toma.

„RAM va mai da căldură doar în două zone unitare. Adică acolo unde mai există o densitate de consumatori. Una din zone e Micro XIV. În rest, oamenii vor trebui să se debranșeze până în octombrie și să-și monteze centrale. Trebuie să le spunem oamenilor adevărul”, a anunțat, azi, primarul.

INFO: E cert că RAM va continua să funcționeze în Micro XIV. Se adaugă zona deservită de centrala nouă de la Caraiman (Muzeul Județean, Spiru Haret și o parte din Unirii Sud) și Micro III. E de văzut dacă va mai funcționa centrala termică din Dorobanți I și, dacă da, ce blocuri/cartiere vor (mai) fi deservite.

În jur de 5 mii de locuințe vor rămâne la RAM, din care 4 mii din Micro XIV

Perspectivă

Toma: „În zona unitară vor urma investiții, vom încerca să atragem fonduri europene. Ideea este de a micșora prețul gigacaloriei și a nu mai acorda subvenții. După ce RAM va ajunge la fundul sacului va începe creșterea, dar una sănătoasă, cu prețuri și servicii care să rivalizeze cu centralele de apartament”

loading...

3 comentarii la „Primar: „Într-o săptămână vom anunța care sunt blocurile din Buzău”

  • Primarul nu trebuie să mai acorde subvenții la căldură.

  • Fara SUBVENTII,ca ne suparam domnule primar!Nu sunt unii mai prosti ca altii!

  • Ce nu stie lumea ? Subventiile erau venite de la Guvern si nu din Bugetul local asa cum mint unii . O spune un fost angajat RAM de la un birou .ASA CAAAAAA CINEVA MINTE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.