Primar: „La mulțumesc buzoienilor care mă ajută”

Trei buzoieni vor fi premiați joi la ora 17.00 de C-tin Toma.

Primarul a promis că le va mulțumi personal acelora care l-au ajutat în administrarea orașului prin plasarea de propuneri pe site-ul buzaucityreport.ro

Astfel că mâine, utilizatorii Vlad, George St. și Dobre Cătălin vor fi fi primiți în biroul primarului, felicitați și cadorisiți cu mai multe cărți și tipărituri despre Buzău.

Această practică a recompensării celor mai bune sugestii va continua și în lunile viitoare.

„Mă bucur să vă informez că acest site are deja 1400 de vizitatori unici și am răspuns până acum la 1210 propuneri și sesizări.Pe această adresă pot fi transmise nonstop propuneri și sesizări, iar răspunsurile la orice mesaj sunt date numai de mine, exclusiv. Mulțumesc public tuturor buzoienilor utilizatori ai platformei, pentru că mă ajută direct în îmbunătățirea permanentă a condițiilor de viață din orașul nostru. Desigur, încurajez pe toți buzoienii să utilizeze cât mai mult această aplicație, bineînțeles cu probleme reale și de bun simț” – Constantin Toma, primar

21 februarie pt premiu city report-ilovepdf-compressed
loading...

3 comentarii la „Primar: „La mulțumesc buzoienilor care mă ajută”

  • Aaa, păi dacă e asa, stați puțin ca vin și eu cu și mai multe propuneri… Glumeam, desigur! Dar unii s-ar putea să o ia ca pe o provocare și sa te ții nene, cu ce propuneri care mai de care mai fistichii, or sa vină vreunii! Între timp, felicitări celor trei câștigători pentru inițiativele avute. La cât mai multe de acest fel!

  • era interesant de vazut si ce au propus cei 3 premianti…

  • Daca s-ar apuca fiecare sa posteze ce il deranjeaza in orasul asta zilnic ar sta primarul 24/24 numai sa raspunda la sesizari.
    Primarul mai bine si-ar scoate in teren subalternii sa se loveasca si ei de problemele din strada, sa dea dispozitii sa se verifice fiecare bec din ora, fiecare strada, fiecare trotuar, fiecare gura de canal/gaze, si sa intocmeasca raport, pe strada X sunt 10 becuri ce functioneaza neconform, 8 gropi, trotuarul ocupat ilegal de o terasa, guri de canal neconforme… numai Politia Locala ce toata ziua patruleaza ar fi putut face pana acum zilnic, la sfarsit de program raportul cu constatarile de nereguli si trimise mai sus iar cei de sus sa trimita echipele abilitate pentru rezolvare, nu doar sa se plimbe si sa stea la o barfa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.