Primar: „Le vom distribui gratuit prin polițiștii locali și asociațiile de proprietari”

În urmă cu câteva minute, la acțiunea de dezinfecție declanșată în cartierul Dorobanți, primarul C-tin Toma a anunțat că primăria va distribui gratuit formulare – declarație pe propria răspundere.

„Vom tipări pe cheltuiala primăriei o sută de mii de formulare. E mai dificil să scrii de mână pe baza noului tipizat. Le vom distribui gratuit buzoienilor prin polițiștii locali și asociațiile de proprietari, prin mall-uri și pe unde vom mai putea. Dacă va mai fi nevoie vom mai tipări o serie”, a anunțat Toma.

Până când buzoienii vor intra în posesia formularelor tipărite de municipalitate, ele pot fi descărcate de mai jos. Ele pot fi cumpărate și din librăriile din Buzău.

26MODEL-Declaratie-proprie-raspundere-2503

Reamintim faptul că declarația pe proprie răspundere poate fi scrisă integral de mână cu preluarea tuturor elementelor din modelul declarației pe proprie răspundere pus la dispoziție. 

Declarația (atenție, cu semnătură!) poate fi prezentată organelor de control și sub formă de fotografie pe smartphone/tabletă.

De AICI poate fi completată și tipărită inclusiv adeverința de către angajator.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Primar: „Le vom distribui gratuit prin polițiștii locali și asociațiile de proprietari”

  • In loc să îi ținem în casă îi încurajăm cu hârtiile astea să iasă aiurea. Chiar nu putem să stăm 30 zile legate una după alta numai în casa, dar când vom avea 500 de morți pe zi ce vom face, Doamne ferește să nu ajungem acolo.

    Răspunde
  • dar nu vreti sa veniti si cu mine nu stiti ce sa mai faceti. oferiti masti, manusi nu sa cumpere omul din bani lui ca acum e in somaj tehnic. de-abia are bani sa traiasca de pe o zi pe alta. cand e votarea stiti sa dati ulei, zahar, etc. ca sa va voteze lumea

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.