Primar: „Nu se poate altfel, Doamne ferește de un accident!”

O veste bună și una rea furnizată azi de primarul C-tin Toma celor 4-5 mii de buzoieni din cartierele Mihai Viteazul și Poștă.

„Vestea bună e că de luni începem în forță reabilitarea pasajului de la gară. Vestea rea e că de luni vom interzice traversarea pasajului. Îmi pare rău, dar nu se poate altfel. Exista risc de accidente pentru trecători, Doamne ferește de o nenorocire. Vom încerca să lăsăm loc doar pentru călătorii CFR către primele peroane”, a anunțat azi primarul.

Toma a anunțat că se va încerca deschiderea mai devreme decât termenul anunțat oficial 1 iunie („poate reușim din mai”) și că pe durata lucrărilor se va crește ritmicitatea autobuzului 3 care va prelua călătorii din cele două cartiere spre și dinspre gară.

Reabilitatea va cuprinde:

         -Lucrări de hidroizolații;

         -Lucrări de finisare pentru pardoseli, pereți și tavan;

         -Lucrări de refacere a accesului la peroane;

         -Refacerea iluminatului cu sisteme LED;

         -Instalarea unui sistem de supraveghere video integrat cu dispeceratul Poliției Locale și Poliția Transporturi Feroviare.

pasaj

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Primar: „Nu se poate altfel, Doamne ferește de un accident!”

  • O prostie. Daca stia ca il închide trebuia făcută întâi o pasarelă. Una cum trebuie, acoperita. Oricum fiecare sistem trebuie dublat. Pod peste Buzau, unul singur la Maracineni. Cand s a stricat s a trecut prin vad ca pe vremea fanarioților…

    Răspunde
  • Da prostia este anonima . O pasarela peste ansamblul de linii ale garii ar costa infinit mai mult si ar dura infinit mai mult decat aceasta reabilitare si inconvenientele pricinuite de ea.

    Răspunde
  • Hopaa ! Dai intr-unul si tipa si ..Nae

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.