UPDATE. Primar: „O să contest! Nici măcar n-a fost la noi în comună!”

„Incendiu de amploare la Fulga, Cernătești, întins pe 100 de hectare! A fost ridicat gradul de alertă, s-a activat grupa operativă, forțele au fost suplimentate cu 50 de salvatori”, au anunțat aseară pompierii.

După ore de luptă cu focul (ajutat de vânt și vegetația uscată), pompierii au dovedit focul.

Nemulțumiți că n-au fost ajutați de de civili-voluntari din Cernătești, astăzi, pompierii au aplicat o amendă severă Primăriei Cernătești: o sută de milioane de lei vechi!

Sancțiunea e considerată total incorectă de Petrică Mârzea, primarul din Cernătești:

„De unde să aduc eu voluntari ? Cine să vină în mijlocul nopții să lupte cu focul, așa, pe degeaba ? Nu mai sunt vremurile de altădată. Fără bani nu-ți mișcă unul un pai. Am trimis la fața locului doi oameni, plus viceprimarul. Mai mulți n-am găsit. Apoi, n-au ars 100 ha, sunt doar vreo zece acolo la Balauru. E o exagerare și aici”.

Mârzea a spus pentru buzoienii.ro că va plăti mâine 25 de milioane și că apoi va contesta amenda la tribunal.

UPDATE: „Acum a venit viceprimarul de pe teren. Incendiul nici măcar n-a fost pe teritoriul comunei noastre. A fost la Beceni. mai erau câteva sute de metri până la noi la Cernătești. Deci, ISU ne-a dat amendă degeaba”, a adăugat Mârzea.

Mârzea: „Pentru ce să fie amendată primăria ? Să fie găsit ăla de a pus foc și p-ăla să-l amendeze”

Primarul spune că va merge mâine, după ce va plăti amenda, să i se plângă și prefectului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „UPDATE. Primar: „O să contest! Nici măcar n-a fost la noi în comună!”

  • Mama ei de organizare mai dom primar!La cati platesti ajutoare?????Nu poti face echipe de ,,voluntari”?C armata as face eu cu voi ,primarii lui peste care luati banii de pomana si nu faceti nimic pt comunitati!Rusine!

  • E suparare mare cand vine vb de dat bani ? Dar sa adune lumea la primarie sa le explice, nu o data ci de mai multe ori, cum sta treaba cu arderea de vegetatie uscata (aprinzi, supraveghezi, stingi si apoi pleci acasa) nu cum se procedeaza acum dai foc pleci acasa si apoi suni din fundul patului ,, sa vina aia de la ISU„ sa stinga.
    I-a taiati subventia proprietarilor de teren agricol pe care a ars si apoi sa vedeti cum se gaseste vinovatul asa de repede care a pus focul.
    In carti spune ca e serviciu pentru situatii de urgență in comuna, cum si-a facut treaba?? ce masuri a luat.
    Am ajuns o tara de vaicareti, aia nu se poate, aia nu stim, aia nu vrem si tot asa, va ascundeti dupa poala unuia sau altuia cu ……….
    Pacat ca cei de la ISU nu au ceva din lege prin care sa ajunga la incendiu dupa ce toti aia gura casca, taietori de frunze la caini si multi altii sa fie primii acolo sa ia masuri de localizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.