Primar: „Buzoienii care urcă treptele vor ajunge direct în noul parc”

„Sper ca într-un timp scurt, împreună cu parohia, să dăm jos acest gard jos. Dincolo de acest gard va fi un nou parc public, în jurul Catedralei Sf. Sava”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

Primarul vrea ca buzoienii care vor ieși din pasajul dinspre fostul coafor Venus să poată intra, după urcarea treptelor, direct în noul parc.

Viitorul Parc al Catedralei

Toma: „Un mare peisagist, Gil Canalosa, a spus că în orașe parcurile ar trebui să fie cât mai multe și de mai multe dimensiuni: S, M, L, XL, XXL, XXXL. Vrem și noi la Buzău să înființăm cât mai multe parcuri și lucii de apă. Vedeți și dvs., nu suntem încă la amiază și sunt deja 35 de grade în oraș”, a spus Toma.

Un parc frumos a fost amenajat de municipalitate și în spatele Catedralei Sf. Sava între Agenția de Mediu și sediul Poliției Locale.

loading...

5 comentarii la „Primar: „Buzoienii care urcă treptele vor ajunge direct în noul parc”

  • Poate Primăria face demersuri pe lângă Episcopie să facă/amenajeze un Parc și pe terenul de pe str.Unirii, de la rond(Pomul Verde) până aproape la întâlnirea cu Bd. Unirii unde se găsește și Ceainăria Culturală!
    O intrare la Ceainărie și una în capătul celălalt, terenul este delimitat de celelalte clădiri ale Epicopiei prin Zid!
    Ar fi bine pentru copiii și pensionari din zona respectivă să nu mergă mult până în Crâng, Marghiloman, Tineretului

  • Această inițiativa de a face parc în jurul bisericii acoperă o problemă ilegală. Biserica nu deține act de proprietate pentru terenul pe care a fost construită. Și nu cred că este singura biserică aflată în această situație.
    Primăria ar trebui să sesizeze DNA ori de câte ori constată că patrimoniul i-a fost afectat. Sunt zeci de retrocedări ale domeniului public și zeci de vânzări ale domeniului public. Onor, consilierii locali ar trebui să facă o comisie de inventariere, dar aproape toți sunt implicați în astfel de cazuri.

  • Rugaminte pentru dl Toma, va rog insistent sa mergeti in Crang langa bisericuta, dvs ati aprobat extinderea terasei lui Ion Viorel ? adica oameni care vor sa se roage sa aiba un pic de liniste vor fi afumati de gratarele instalate ilegal la 10 m distanta si vor asculta manele si cuvinte triviale venite de la cei care isi fac veacul pe acolo. Este o dovada de nesimtire crasa si l-ati mai acceptat si ca viceprimar. Daca nu luati masuri ferme vom organiza un protest atat in Crang cat si in fata primariei. Nesimtirea si tupeul unora a ajuns la cote maxime.

  • Dar in simileasca dc nu face si la noi domnul primar un parculet pentru copiii, ca noi de aici din zona trebuie sa iesim cu copii nostri in crang, in tineretului, ca nu avem unde in altă parte… ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.