Primăria Buzău a anulat licitațiile

Fără aquapark și fără stații de încărcare municipale în 2024 la Buzău.

Ambele licitații au fost anulate în februarie de Primăria Buzău.

Din documentarea reporterului buzoienii.ro, angajații municipalității au fost nevoiți să închidă procedurile în desfășurare pentru a reface documentațiile în urma reclamațiilor și contestațiilor firmelor interesate de obținerea contractelor de execuție.

Pentru aqupark contestația a fost depusă de firma Artconcept Building SRL. Valoarea estimată a lucrării era de 9 mil. €
Primăria Buzău este beneficiara unui proiect AFM de construcție a opt stații de încărcare. Municipalitatea trebuie să adapteze caietul de sarcini conform noilor evoluții tehnologice într-un domeniu extrem de inovativ

loading...

14 comentarii la „Primăria Buzău a anulat licitațiile

 • Refac cumva cerințele după doleanțe firmelor interesate?

  Răspunde
 • Pentru proiectul cu stații de incarcare oricum a fost dezinteres total din partea primăriei. Sa ai HCL nr 7 aprobata din 2019 și nici în 2024 sa nu ai proiectul implementat! Parca cei care lucrează la proiecte cu fonduri europene au ceva spor la salariu! Eu as concedia pe loc persoana desemnata sa gestioneze acest proiect! În alte orașe s- a putut implementa un astfel de proiect(Galați, Timișoara, Oradea, Cluj, etc) ; la Buzău…..

  Răspunde
  • Completare: De comuna Ciugud, jud Alba ati auzit? Pana si acolo primaria a implementat (statiile sunt functionale de vreo 5 ani) un proiect pentru statii de incarcare masini electrice! Dar noi, care ne batem cu Parisul, si propovaduim „un oras verde” dormim in bocanci!

   Răspunde
   • La primaria Ciugud,primarul a fost PSD-ist! El a fost …exclus din partid! Pai,nea Tomita nu vrea sa supere conducerea…

    Răspunde
 • Vrajeala ieftina.
  De campanie electorala.

  Răspunde
 • Refacerea documentatiei de achizitie. Asta arata ce „specialisti” avem la Primarie.
  Ideea e ca urmeaza iar sezoane fara strand. Terenurile de tenis de camp care erau acolo le-a desfiintat, dupa ce le lasase in paragina. Buzoienii, in toti anii astia buni, pur și simplu nu au unde sa practice inotul pt. miscare. Ce a avut cu zona aia, era asa de greu sa intretina acolo pana facea marea grandomanie de aquapark?!??

  Răspunde
 • Totul se face pe repede înainte.
  Din birou. Fără să fie consultată populația. Fără să fie consultați specialiștii. Noul Aqua Park are și locuri de parcare pentru cel puțin 20% din capacitate ? Subterane sau aeriene ?

  Răspunde
 • Poate se intreseaza reporterul si ne informeaza si pe noi cum vor raspunde angajatii primariei ce au elaborat caietele de sarcini pentru aceste 2 proiecte.

  Răspunde
 • Înseamnă că se anulează și împrumuturile acelea de zeci de milioane, corect ?!

  Răspunde
 • Exista zvonul printre angajații transbus ca autobuzele electrice s-au defectat deja,nefiind folosite.Despre asta se poate afla ceva?

  Răspunde
 • RENUNTATI LA PROIECTE INUTILE,
  Buzaul are nevoie de parcari! Construiti odata parcarile alea supraterane.

  Răspunde
 • Proiecte faraonice scoase din putul gindirii , fara sustenabilitate economica.
  Sala de sport Polivalenta , Bazin Olimpic , Aquaparc si alte promisiuni cu scopul de a prosti prostii.
  Si vine iar o campanie electorala si iar ne promite , Observator Astronomic , Teatru Municipal ( apropos ca parca avea si un Director numit ….. si trebuia sa functioneze demult …. ) , Filarmonica si alte asemenea minciuni electorale.
  Daca tot asa a luat deciziile si la Grupul de firme ROMET ….. nu mai trebuie sa ne miram si sa ne intrebam de ce a falimentat …

  Răspunde
 • Nea Nicu ne-a facut bazin olimpic in care am putut inota in toata tineretea mea. Dupa aceea a venit un primar destept care l-a instrainat pe nimic. Noul concesionar la adus in paragina. Daca imi amintesc bine la un moment dar acolo era chiar un depozit de mobila.
  Dupa aproape 35 de ani de la revolutie nu suntem in stare sa avem un bazin decent de inot.
  Daca vrem sa practicam acest sport pentru sanatate noi si copii nostri trebuie sa mergem in alte orase. La Buzau nu este posibil. In schimb ne comparam cu Parisul.
  Jos palaria in fata domnului primar Dobrita de la Berca, care de asemenea este la al doilea madat ca primarul nostru. Am citit in presa ca este unul dintre cei mai performanti primari PSD.
  El a fost in stare sa faca un proiect cu fonduri europene pentru bazine de inot. Cred ca ar fi bine ca dl. Toma sa ii imprumute echipa de proiect sau sa lase pe altii mai tineri cu viziune la conducerea acestui oras.
  Poate in acest fel creand conditii mai bune in acest oras, tinerii vor fi mai tentati sa ramana aici decat sa plece in alte orase mai mari, mai dezoltate, mai ales ca in cativa ani se va finaliza cu ajutorul lui Dumnezeu autostrada Moldovei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.