Primăria Buzău a atribuit contractul de 3 mil. €

Primăria Buzău a anunțat pe SEAP, pe 27 octombrie, atribuirea contractului pentru realizarea „Centrului intermodal de transport al orașului Buzău, integrat cu sistem Park-and-Ride”.

Aici ar urma să parcheze autobuzele/autocarele care ajung în oraș, dar și autoturismele celor care doresc să folosească transportul în comun ori bicicletele.

„Centrul Intermodal” se va realiza pe Calea Eroilor – în locul în care a funcționat poligonul auto. Contractul este de 3 mil. € și, veste bună, l-a câștigat o firmă din jud. Buzău care lucrează bine (Troia Premium Construct).

Terminalul va avea sală de așteptare cu grupuri sanitare, stații de autobuz cu copertină, bike – sharing și e-ticketing.

Proiectul prevede inclusiv stații de încărcare pentru autobuze și autoturisme

Troia Premium Construct a finalizat în acest an la Buzău podul de la Metalurgica și str. Iazul Morilor, iar acum lucrează la modernizarea Bd. Republicii. Tot Troia va deschide în curând șantier și pe str. Transilvaniei – unde va moderniza trotuarele de la fabrica de bere înspre Vernești.

E important ca lucrările municipalității să ajungă la firme care au capacitatea de a respecta termenele și condițiile de calitate.

UPDATE. Troia va deschide șantierul pentru „Centrul Intermodal” la primăvară, până atunci urmând să facă proiectarea.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Primăria Buzău a atribuit contractul de 3 mil. €

 • Uraaa! Ce bine c-a luat Troia contractul!

  Nu doar ca va fi gata cu 2 ani inainte de termen, dar va fi lucrat temeinic, cu simt de raspundere, calitate maxima si alte bazaconii.

  Iar banii vor merge acolo unde trebuie!

  Traiasca primarul nostru pus acolo de niste baieti „destepti” care stiu ca fondurile europene sunt noua vaca de muls, mai ales daca ai mulgatoare „de firma”.

  Răspunde
 • Minunat. Vor avea și sărmanele centuriste un loc unde să se primenească între reprize.

  Răspunde
 • Ce simt al umorului ai in ultima vreme domnule redactor !!!

  Troia care lucrează…..bine ?! 🙂 🙂 🙂

  Oameni care lasă autoturismul în…..”Centrului intermodal de transport al orașului Buzău, integrat cu sistem Park-and-Ride” (wtf ?!) și-apoi iau orașul de 80kmp la……tricicletă ?! 🙂 🙂 🙂

  Foarte hazliu !!!

  Câștig important pentru Troia lui Hector, că mai baga in buzunare 3 milioane de coco facand…..nimic util buzoienilor.

  Apropo, nu ne-ai spui daca o sa fie frumos sau nu ?! 🙂

  Răspunde
 • La machete primaria sta bine. La finalizarea proiectelor, acestea nu mai respecta deloc machetele.
  Cel mai bun exemplu este parcul Iazul Morilor, care arata jalnic fata de proiectul initial prezentat în macheta și executat tot de Troia Construct.
  Primarul este mândru de acest proiect, dar sa nu uite ca proiectul este executat în Buzău și nu la Țintești.

  Răspunde
 • O parcare subterană in centrul orașului era mult mai necesară … tot ghiorlănise platoul din fața primăriei … evită lumea și piața de zarzavaturi… supermarketurile să trăiască !!!

  Răspunde
 • Eu recunosc! Ce e al lor e al lor. Pe partea de grafică, Troia stă foarte bine. Poate bate orice firmă din Paris. Nu „bate” execuția cu proiectul dar astea sunt detalii nesemnificative fără impact asupra valorii proiectului. Valoarea se determină pe grafică și se plătește.

  Răspunde
 • Troia, o firma obscura (cu sediul in Buc) pana sa devina preferata administratiei locale pentru proiectele cu atribuire directa sau in procedura simplificata, online, cu un singur participant la licitatie (cum e cazul de fata). Sunt curios cum a depasit firma cerinta din caietul de sarcini cum ca a mai executat intocmai si la termen una-trei lucrari similare in ultimii ani, iar restul proiectelor intreprinse s-au incheiat exemplar (cum ar fi finisajele celor 2 poduri renovate).
  Firma, in 2015, a inregistrat o cifra de afaceri de 4378 lei, in 2021 68.858.496 lei.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.