Primăria Buzău a trimis un greder. Ce a urmat apoi…

UPDATE: VESTE BUNĂ

Podul de tuburi dintre balastieră și Scurtești (Vadu Pașii) a fost deja reparat. „N-a fost avariat atât de rău. A putut fi reparat mai ușor. Acum e deja funcțional”, ne-a declarat Gh. Firon, primarul din Vadu Pașii.


Un cititor ne-a trimis ieri cu bucurie la redacție două fotografii însoțite de un scurt comentariu:

„Drumul spre podul de tuburi de la balastieră. Primăria Buzău a trimis un autogreder ca să repare drumul între Coco Rico și tuburi. Se vede treaba că articolul din buzoienii.ro a prins bine. Se repară drumul care era plin de gropi și șleauri”.

Din păcate, ce se vede în imagini era până în ora 15.00 când deasupra județului Buzău s-a abătut ploaia torențială.

Aseară, la ora 20.00, Prefectura Buzău a anunțat ruperea – pentru a doua oară în ultima lună – a podului de tuburi de la Vadu Pașii.

„S-a format viitură pe Buzău. Cu ce s-a primit de la afluenți, cu ce s-a dat drumul din barajul de la Siriu… Aseară am trecut printre ultimii pe acolo în jurul orei 19.00. Apa era mare și tot creștea. Apoi a rupt podul. Și ce a reparat acel greder trimis de Urbis Serv s-a stricat iar. Apa a înmuiat drumul, iar câteva camioane care au trecut unul după altul au făcut din nou șleauri”, a precizat Ion Dragu, manager la Primăria Vadu-Pașii.

Acum, vor trebui să mai treacă aproape două săptămâni până la repararea podului.

Mai întâi se va aștepta scăderea debitului Buzăului, apoi readucerea tuburilor din aval la locul potrivit și refacerea drumului peste ele.

În acest timp sutele de mașini care foloseau zilnic podul de tuburi se vor aglomera la rându-le în coloana pentru podul de la Mărăcineni.

Și să vezi din nou, de azi după-amiază, coloane uriașe de mașini pe Bd. Unirii, Frăsinet, Orizont, Constituției, Obor etc.

Coșmarul șoferilor va lua sfârșit la 1 septembrie când este anunțată redeschiderea podului de la Mărăcineni – firul spre orașul Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Alt necaz pentru cel mai vechi bloc din Buzău. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Primăria Buzău a trimis un greder. Ce a urmat apoi…

  • Sghtrddghcs2tfgjufg

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.