Primăria Buzău cumpără acest teren

În urmă cu doi ani, Primăria Buzău a demarat lucrările de modernizare a trotuarului din zona fostei poște (în centru, str. Ostrovului).

Surpriză neplăcută, muncitorii de la Urbis au fost opriți atunci, mai 2020, de un domn care a susținut că este proprietarul trotuarului și a terenului de lângă! (vezi foto mai jos)

Muncitorii de la Urbis n-au mai putut pune dale, iar zona respectivă a rămas până azi cu asfaltul degradat

Primăria Buzău a demarat negocieri cu proprietarul, Ion Cabăț, un domn cu domiciliul în jud. Brăila.

Proprietarul a cerut inițial 440 euro pe metru pătrat, dar în urma negocierii a acceptat 220 euro pentru fiecare din cei 237 metri pătrați.

În ședința de vineri 28 octombrie, consilierii locali sunt chemați să aprobe prețul de 226 mii de lei pentru achiziția terenului – care urmează apoi să fie reabilitat precum vecinătatea.

Pr.hot_.215-aprobare-cumparare-teren-str.Ostrovului

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Primăria Buzău cumpără acest teren

 • Traiasca Bosco.si prietenii de praduiala!!Ce mandru sunt de justitia romaneasca…(ca tot e in voga reclama de la tv)

  Răspunde
 • Cabăț – cum naiba a intrat ăsta în posesia terenului respectiv. Chiar nu intereseaza pe nimeni situația asta? Pe vremuri, în zona erau case naționalizate, restaurantul Dunărea, farmacia 72 precum si cinematograful Steaua roșie!!!

  Răspunde
 • Buna dimineata, cred ca este o situatie asemanatoare si pe B-dul Unirii ,in zona Pietei Centrale ,se intrerup brusc dalele si se continua cu asfalt ,in fata unui magazin de telefonie mobila si a unuia mortuar. Foarte inestetic !

  Răspunde
 • Stoica, se intrerupe pentru ca acolo tehnic nu mai este B-dul Unirii, deci nu au cum sa intervina in afara obiectivului care e B-dul Unirii.

  Răspunde
 • Cel mai probabil au intrat in posesia terenuului prin legea retrocedarilor.
  Cum s-a facut retrocedarea, ramane de investigat de catre autoritatile competente, s-a mai dovedit dupa ani de zile ca pana si in cazul Presedintelui Iohannis retrocedarea s-a facut pe acte false, acesta facand mai multe actiuni in instanta pana cand a obtinut ceea ce a vrut. Prima actiune a fost respinsa tocmai pe motivul ca el n-avea nici un drept sa ceara retrocedarea, dupa care s-au falsificat adeverinte ca sa dea aparenta ca are dreptul sa ceara retrocedarea.

  Vad ca individul e din judetul Braila, o avea legatura cu Brebe? Ca multi din interpusii acestuia provin din judetul Braila, de unde provine nevasta, care e fiica unui mare „latifundiar” brailean specializat pe domeniul asta imobiliar si care l-a invatat si pe ginere cum se fac afacerile imobiliare.
  Cum se zice in popor… s-a maritat bine baiatul.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.