Primăria Buzău face angajări: 120 de locuri de muncă disponibile! Astăzi s-a publicat lista! Iată posturile disponibile

Astăzi, Primăria Buzău a publicat pe site cele 119 locuri de muncă disponibile. Din acestea 94 sunt pentru funcționari publici, iar 25 pentru personal contractual.

Într-o primă fază pentru cele 94 de posturi libere de funcționari publici se primesc până pe 24 mai cereri însoțite de CV și actele de studii în copie.

În caz că specialiștii din Primăria Buzău vor fi convinși de calitățile solicitanților se vor întocmi cererile de transfer către instituțiile de la care provin funcționarii publici respectivi.

Pentru a consulta lista celor 94 de posturi disponibile de funcționari publici dați click aici.

În caz că posturile nu vor fi ocupate, așa cum se preconizează deja, cu funcționari publici se va trece la faza a doua când locurile de muncă vor fi scoase la concurs, unde se poate înscrie oricine îndeplinește criteriile solicitate pentru postul respectiv.Functii-contractuale-de-executie-vacante

Avem în cadrul primăriei o lipsă mare și stringentă de personal. În plus, căutăm oameni competenți, care să facă față cu brio posturilor respective. Se știe că domnul primar este foarte exigent, vrea oameni foarte bine pregătiți pentru a face performanță în administrație. Mă tem că în prima fază, cea a tranferului, se vor ocupa doar câteva posturi. Cu siguranță, pentru majoritatea lor, se va ajunge la concurs. După parcurgerea tuturor pașilor birocratici necesari estimez că acest concurs va avea loc în cele mai fericit caz la sfârșitul lunii iunie, a precizat Georgeta Cristea, șefa serviciului personal din cadrul Primăriei Buzău.

Pe site-ul primăriei au fost publicate și cele 25 de posturi – personal contractual – pentru care se va organiza concurs. Lista acestor posturi și detalii despre înscrierea la concurs aflați dând click aici

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „Primăria Buzău face angajări: 120 de locuri de muncă disponibile! Astăzi s-a publicat lista! Iată posturile disponibile

  • Vă avertizez că, dacă veți angaja cu toptanul ca la poliția locală unde Buzăul e campion pe țară cu 487 de persoane față de alte orașe cu 80-100, și acum nu mai poate scăpa de ei, se foiesc de colo colo și se prind de coadă fără nici un rost. Angajați puțini și buni că de dat afară nu îi mai puteți da și noua lege a salarizării dă salarii mari, dar îți limitează fondul de salarii și sporuri. Fiți raționali, ca să nu mai ajungeți la mâna justiției. Cine s-a fript cu ciorbă și nu ia măsuri va ieși opărit din primărie în loc de aprecieri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.