emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Primăria Buzău începe să construiască locuințe!

Premieră în mun. Buzău după 1989.

Primăria Buzău va construi din nou locuințe.

E vorba de zece case – conform proiectului de mai jos.

Fiecare casă va avea curte cu gazon, iar proiectul prevede realizarea în zonă a unui părculeț, a unui loc de joacă și a unui teren de sport.

Casele vor fi folosite pentru cazurile sociale din municipiul Buzău. În primul rând, aici ar urma să fie mutați anumiți chiriași de pe str. Cuza Vodă, în încercarea de înfrumusețare a centrului Buzăului.

Primul pas pentru realizarea proiectului e întocmirea Planului Urbanistic Zonal. Micul cartier va fi realizat pe un teren liber situat la întâlnirea străzilor Depozitului și cpt. Laureanțiu Purcherea.

puz-depozitului-locuinte

DOC210920-21092020110502

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Primăria Buzău începe să construiască locuințe!

 • Da, piscina nu le face? Dupa ce ca nu produc nimic le mai da si casa cu gazon. O garsoniera sau un bloc social ce ar fi avut? Oara n ar fi acceptat sa plece din centru?

 • Cand au venit comuniștii, rudele mai îndepărtate ale psd, i au scos pe cei ce au construit/plătit casele respective din ele si i au trimis la Pitești, Râmnicu Sărat, canal sau chiar la sfântul Petru. Acum, democratie fiind,locatarii sunt momiti cu zaharelul si rugați să iasă din case ca sa nu mai arate centrul asa ca ar putea fi numit micul Beirut …

 • Un nou proiect de papat banii fraierilor.Toma poate cumpara case ieftine in rural ca oricum asistatii n-au job-uri si nu fac naveta. Sau asistatii vor case noi ?

 • Case cu gazon ?! Ce tare ! Va dati seama, ce or sa stea asistatii sa tunda, sa scarifice, sa ude ….. :::::))))))
  Apoi o sa strambe din nas, ca nu au finisari de calitate, ca nu au centrala de ultima generatie, ca nu au masina de spalat vase, etc.
  Pana trece iarna, vor vinde tot ce se poate si le vor lasa in ruine :::))))

 • Asa si numai asa se va crea un ghetou. Nimic nu invata primarul nostru, ba se limiteaza doar la ce a vazut el „in filmele cu Cichi Cean”.
  Ce suprafata reprezinta totalul teraselor blocurilor cu patru nivele? Bun, ala e „pamant” aproape moca de construit, se fatuiesc si blocurile si se creeaza, intr-un final, o linie a orizontului urban buzoian. Iar familiile care vor folosi aceste locuinte, fiind putine numeric per condominiul deja existent, in ipoteza in care unii sunt mai libertini in privinta convieturii, cu siguranta vor fi asimilate de civilizatie.
  Daca nu „ie” la Oradea, nu exista! Alaturi de „open city”, alt principiu halucinant adoptat si plimbat ca batista pe tambal de toti.

 • cred ca acele case ar trebui pentru niste specialisti ai primariei care ar trebiu angajati sa atraga fonduri europene,sau medici care sa lucreze la un spital al primariei care ar trebui construit ,e greu de intretinut o casa de cei cu ajutor social.

 • CUM II VETI ALEGE PE CEI CE VOR STA IN CASELE NOI???? O sa va treziti ca toata etnia vrea la casa facuta de primarie. Munca ioc dar vrem confort!!!. Cine va plati utilitatile?
  Cei care muncesc sunt de fapt cei pedepsiti!!! ei platesc amenzi, taxe, …O sa votam sa fim toti asistati

 • De ploșnițele din centrul Buzăului nu se scapă construindu-le case noi „cu gazon” pe care le vor transforma rapid în cocini insalubre. Acolo e loc pentru medici, și alți specialiști iar celor de pe Cuza Vodă să li se ofere condiții asemănătoare cumpărate de pe piața liberă. Modernizarea străzii Cuza Vodă nu poate fi făcută cum și-ar dori primarul și cetățenii pentru că toate imobilele sunt bunuri de patrimoniu arhitectural național. Ele pot fi doar restaurate(eventual cu fonduri europene) în spiritul epocii în care au fost construite. Ar trebui mai întâi să se verifice în acte ce sume au fost alocate din fonduri locale și guvernamentale din 1990 încoace pentru restaurarea zonei istorice a Buzăului. Vă veți cruci…

 • Mai e o problema. Ale cui sunt de fapt constructiile de pe Cuza Voda? Ale primariei? Din cate stiu, cam jumatate din ele plus o parte din Piata Dacia sunt revendicate, iar in acest moment sunt in litigiu!
  Iar despre locuintele sociale, sunt necesare, dar, daca tot ai un teren de ce sa nu construiesti pe mai multe nivele? Poate se mai gasesc si alti asistati care sa fie mutati si care acum locuiesc, „platind” chirie la primarie, in alte zone ce ar necesita modernizare.
  Cei ce propun acordarea de locuinte pentru medici. Ati luat exemplu de la marea fosta primareasa a capitalei, cu prostia ei populista? Ca sa vina la Buzau, medicilor nu case le trebuie (castiga destul cat sa-si permita una, oricum n-ar locui nici morti in zona despre care e vorba) ci un oras atragator, un spital dotat si cel mai important, un mediu de munca profesional, bazat pe meritocratie, nu pe PCR!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.