Primăria Buzău rămâne în beznă. În această seară se taie lumina

Primăria Buzău va rămâne în beznă în această seară pentru o oră cel puțin.

Între orele 20.30 și 21.30, electricianul Palatului Comunal va decupla instituția de la alimentarea cu electricitate. Și nu doar clădirea municipalității, ci și iluminatul dimprejur.

În acest fel, Primăria Buzău se raliază evenimentului denumit „Ora Pământului”, care se celebrează de 11 ani în toată lumea în ultima sâmbătă a lunii martie.

Ora Pământului este cea mai mare mişcare de mediu voluntară din toate timpurile și va fi serbată în șapte mii de orașe din toată lumea.

Citește și articolul: VIDEO: Ce-i cu steagurile astea din oraș ? Iată ce au răspuns buzoienii. CLICK AICI

În România, 25 de oraşe – Adjud, Arad, Aiud, Bacău, Braşov, Brăila, Bistriţa, Bucureşti, Buzău, Constanţa, Făgăraş, Drobeta Turnu Severin, Iaşi, Moineşti, Oradea, Oneşti, Panciu, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Roman, Roşiorii de Vede, Satu Mare, Sibiu, Sighişoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vulcan – au anunţat organizarea unor activităţi cu ocazia Earth Hour, potrivit site-ului ora-pamantului.ro.

Astfel, sâmbătă, în toată ţara vor avea loc mai multe evenimente şi activităţi organizate pentru a sărbători Ora Pământului, precum ture cu bicicletele, concerte în aer liber şi nu numai, lista acestora fiind actualizată constant pe ora-pamantului.ro şi pe pagina de Facebook WWF Romania.

Inclusiv Palatul Cotroceni, Guvernul României și Palatul Parlamentului se vor cufunda în beznă pentru o oră.

Citește și articolul: Toma: „Trebuie să vă mărturisesc că am luat două pastile din-alea”. Click AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Primăria Buzău rămâne în beznă. În această seară se taie lumina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.