Primaria Buzău s-a înțeles cu Armata și cu LIDL

De astăzi funcționează din nou în intersecția importantă din Bariera Ploiești camera video care transmite live.

Aceasta a funcționat doar o lună, în iulie, după care a fost închisă la solicitarea armatei pe motiv că imaginile surprind și părți din unitatea militară de peste drum (vezi foto la finalul articolului cu imaginea originală).

De asemenea și cei de la LIDL ar fi făcut nazuri că s-ar fi văzut imagini de pe șantierul lor (deși lucrările n-au început nici acum).

Astfel că municipalitatea a trebuit să găsească o altă poziție a camerei și un alt cadru al intersecției (agreat și de Armată și de LIDL).

După ultimele reglaje, de azi camera e din nou funcțională și poate fi vizionată live AICI.

Pe Bd. Unirii mai sunt camere care transmit live din dreptul McDonalds și din rondul Aurora Mall – Penny XXL.

Alte camere live din oraș sunt la porta Crângului și pe Hotelul Pietroasa cu vedere înspre Piața Dacia.

Imagine din luna iulie

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  S-a chemat negociatorul. Poliția, jandarmeria, ISU și ambulanța sunt la fața locului CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Primaria Buzău s-a înțeles cu Armata și cu LIDL

 • Și cu ce naiba ne ajută pe noi respectiva camera?! Ce putem vedea, altceva decât mașinile care fa coada la semafoare? Total neinteresant din punctul meu de vedere… Măcar modul în care era orientată înainte, ne oferea imagini mai interesante, în special după lăsarea întunericului, când putea fi admirat iluminatul feeric al Căii Eroilor, cu gardul plin de fotografii istorice al unității militare, iluminate și acestea la rândul lor. Chiar și pe timp de zi te puteai uita la curioșii care admirau la rândul lor fotografiile sus-menționate, întrarea în oraș unicat în țară, fapt ce încă mai trezește în noi mândria de a fi buzoieni. Nu mi-o luați în nume de rău, dar mai bine s-ar renunța la această cameră, numai dacă nu este utilă organelor de specialitate.

 • Armata si LIDL fac “nazuri ” din doua mari motive neidentificate de “reporter” pana in prezent. Sa fie oare vorba de securitatea nationala si de dreptul propietatii private ?
  Drepturi de altfel respectate peste tot in lumea civilizata domnule “reporter”… Apropos…cand ati fost in “delegatia ” aia din Belgia ati vazut cumva baze militare filmate din exterior iar imaginile transmise live pe internet ?

 • Bani cheltuiti aiurea. Imaginile surprinse sunt de la departare prea mare pentru a identifica in detaliu eventualii contravenienti. Intersectia putea fi monitorizata prin amplasarea unor camere pe stalpii de semafor astfel incat sa bata incrucisat, la nivelul solului, cu o fidelitate a imaginii buna, nu sa surprinda practic nimic.

 • Armata nu dorea sa vada publicul cum se baga si se scot masinile pline cu bunuri din unitate sa fie valorificate la negru, iar firma care va construi Lidl nu dorea sa se vada ca nu vor respecta nici o norma din constructii.
  Astea erau motivele reale.

 • Va mai aduceti aminte celebrul caz al militarilor de la Ciorogarla, cand militarii scoteau zilnic masinile pline de armament pe care il vindeau la negru catre organizatii teroriste si apoi cand au auzit ca vine control de la centru sa faca inventar militarii au inscenat cum ca intr-o noapte au intrat niste hoti si au fugit cu tot armamentul ca sa acopere propriul furt. Doar ca adevarul a iesit la suprafata hotii erau chiar ei.

 • Ultimii doi.. sunteti genii fratemiu. Luați-o usor cu intelectul ca duare.

 • Nu s-a inteles cu nimeni, daca se intelegea nu mai repozitiona camera in jos sa se vada doar intersectia.
  Cei de la armata au impresia ca se vad ilegalitatile lor in acele imagini surprinse de la sute de metri de o camera cu o rezolutie si un senzor din secolul trecut.

  Primaria daca nu era atat de adanc bagata cu nasul in dosul generalilor de hartie mentinea camerele si astepta sa ii dea in judecata armata daca nu le convenea, nu ceda la prima cerere facuta personal cand s-au intalnit la chef la restaurantul militarilor.
  Asa am fi vazut si daca exista vreun judecator atat de nebun incat sa considere ca acea camera prelua imagini din care sa se poata identifica ceva.
  Sa fim seriosi, ce puteai vedea in niste imagini facute de la sute de metri de o camera cu o rezolutie din secolul trecut. Nici macar acum cand e pozitionata spre trotuar daca treci pe acolo nu se vede decat un punct cat o furnica, nu poti identifica nimic.

  Orice se vede de pe domeniul public e liber la fotografiat si filmat cat doresti.
  Peste tot in lume poti face cate poze vrei de pe domeniul public. Sa nu mai zic ca prin lumea asta unitatile militare nu se afla in mijlocul orasului, nici macar la periferie, ci la distante de orase inconjurate de teren tampon.
  Dar la noi generalii de hartie se simt cu musca pe caciula si nu vor sa riste sa se vada smecheriile lor chiar si cand nu se vad. Asa ca interpreteaza o lege in mod abuziv si totalitarist si cum primaria e in buzunarul lor si petrec la restaurantul armatei impreuna cu sefii din primarie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.