Primăria Buzău va face un experiment

Primăria Buzău intenționează să prindă în bugetul de anul viitor construirea unor astfel de amenajări pentru biciclete în jurul blocurilor din oraș.


Întrebarea care se pune e dacă aceste construcții sunt sigure împotriva hoților de biciclete ?

Viceprimarul Ionuț Apostu a anunțat azi pe facebook că această soluție va fi testată în următoarele săptămâni:Citește și:

loading...

13 comentarii la „Primăria Buzău va face un experiment

 • Io zic sa mergeti deja sa verificati daca mai e acolo magazia de test… 😉

  Ba chiar, Auras, te rog verifica daca mai exista vicele Apostu, ca poate l-au furat si pe el, nu numa’ cosmelia … 😉

  … te pui cu ‘treprinzatorii broneti ?!? 😉

  Răspunde
 • În România nimic nu e sigur, dar decât nimic cred ca sunt bune astfel de instalații!

  Răspunde
  • Io zic că aceste magazii vor fi foarte aoreciate de ‘pacănitori’, adică papagalii ăia de joacă la păcănele…

   … sistemul e același: lași bicicleta seara și dimineața vezi dacă mai ai bicicleta 😉
   … asta dacă mai găsești coșmelia, nu a ajuns deja la Remat 😉
   tot un fel de păcănele… 😉

   Răspunde
 • EU ZIC CA NU EXISTA INCUIETOARE PENTRU HOTI IAR PRIMARIA NU AU FOST IN STARE SA TERMINE LUCRARILE CARE MAI AVEAU DE FACUT ADICA PARCARI SI ACUM FAC PENTRU BICICLETE UNDE LA MAI FAC

  Răspunde
 • Nu se pot fura doar atunci când politicienii nu mai vor fura la rândul lor! Lucru imposibil să se întâmple! Degeaba te plimbi cu metroul ori „te dai cu săracii”, dacă tu îl „recompensezi” pe Valeriu Zgonea cu un post „la stat”, pe 42.000 lei lunar! Valeriu Zgonea, este cel care a numit-o pe Ionela-Viorela Dobrică într-un post important „la stat”, fără ca aceasta să aibă studiile necesare și implicit competențe! Domnisoara Dobrică, fost deputat, pusă de domnul Ciolacu pe loc eligibil din listă, fiica domnului Dobrică, prieten bun cu același domn Ciolacu, care a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA , că i-a dat mită lui Zgonea! Acum, te întreb Auraș Tereacă, tu ce crezi, se vor fura bicicletele?

  Răspunde
 • Ma întreb cui se adresează demersul. Celor care încă au biciclete sau celor care le vor avea după implementare…?

  Răspunde
 • Bai comentaristilor, vai de capul vostru. Mai scoateti capu ala patrat din televizoare si din ecranul feisbucului si aruncati un ochi prin oras Vai de crapelnita voastra aia de o tineti sa va stea fesul.
  Normal ca avem nevoie de asa ceva. Sper ca primarul sa va ignore asa cum v-a ignorat si pana acum. Ca asa va ignor si eu si multi pe care ii duce capul ceva mai departe decat pe un copil de grupa mica.

  Răspunde
  • Foarte bună ideea , decât să stea pe scara blocului să blocheze accesul.

   Răspunde
 • Fără nici o aluzie sau…iluzie, era o vorbă din popor „Iliescu apare, soarele răsare”!! Și erau tot cam 80%, ba chiar mai mulți! Iar cu ceva ani înainte erau chiar 99%! Și mai era o replică din „Alexandru Lăpușneanu” a lui Negruzzi!

  Răspunde
 • Sunt utile bineînțeles, dar, în zadar dacă primăria nu pune o taxă de 50 de lei pe lună măcar să mai mănânce și gura lor un colț de pâine

  Răspunde
 • Și-n cazul in care experimentul eșuează, șandramela este ciordita cu bicicleta cu tot, promite primăria că, așa, ca și consecință a constatării rezultatului proiectului, va sprijini din ce in ce mai intens singura direcție pe care trebuie s-o sprijine, in tara asta, și anume EDUCATIA ?!

  Răspunde
 • Ideea, în sine, este extrem de necesară. Eu și câțiva vecini numai noi știm cât ne-am chinuit cu ” parcarea ” biklei fie în holul de la intrarea în bloc, fie coborâtul la subsol, fie urcatul până la ultimul etaj ca la blocuri-turn! S-ar putea monta în locul fostelor bătătoare de covoare și blocul ar putea îndrepta o cameră de supraveghere spre aceste obiective. Și, da, Primăria ar putea încasa o sumă modică, să zicem 50 ron lunar iar Poliția locală ar putea fi și ea nițel pusă la treabă. S-ar putea ca inițiativa Primăriei (o fi originală ?) să aibă succes în condițiile trendului către mersul cu bicicleta, iar pistele pentru bicicliști chiar și-ar dovedi și mai mult utilitatea când omul știe că are o parcare sigură în fața blocului … Cât despre EDUCATIE, asta rămâne un vis îndepărtat, cine se mai ocupă de așa ceva în țara asta ?!…

  Răspunde
  • Bună ziua.Buna aceasta inițiativa dacă se va face cum trebuie, ca la Cluj sau București.pun un link aici( https://www.monitorulcj.ro/actualitate/96607-7-noi-parcari-acoperite-pentru-biciclete-in-cluj-napoca-unde-vor-fi-amplasate ) pentru cine se ocupa sa studieze mai mult decât sa se facă o cutie de tabla care o sa ajungă vreun tomberon de gunoi,sau cazare pentru oamenii străzii.La felul cum sunt prezentate,se va aduna gunoi destul în acele cutii,ca să nu mai vorbim de zăpadă la vreun viscol.
   La Cluj se plătește 50 lei pentru parcare și este cu supraveghere video.Faceti un lucru bun și pentru termen lung dacă vreți sa faceți ceva pentru cetățenii acestui oraș.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.