Primăria Costești și-a luat încă o mașină de gunoi. Iată cât costă salubritatea în comună

2017 este unul excelent pentru administrația locală a comunei Costești. 

După noua școală (clasele 1-4) și grădiniță, teren de sport cu nocturnă, asfaltare Spătaru – Gomoiești etc., primarul C-tin Moise se laudă cu o nouă achiziție:

„Am cumpărat din Germania o a doua mașină de gunoi. N-aveam bani de una nouă, costă imens, dar și aceasta e foarte bună. Ne-a costat în jur de 800 de milioane de lei vechi, ne facem foarte bine treaba cu ea”, a spus primarul C-tin Moise.

La Costești salubritatea costă doar 3 lei pe lună de persoană față de 12 lei în municipiul Buzău și nici nu se va mări după ce guvernul a decis să elimine de la 1 iulie taxa de 80 de lei pentru fiecare tonă de gunoi depusă la groapa de la Gălbinași. 

Citește și despre: Primăria Costești a dat lovitura. O firmă din Olanda va amenaja un parc de eoliene pe izlazul comunal. Iată ce va câștiga comuna

Serviciul de salubritate din comună este deservit de trei angajați la care se adaugă un casier care se ocupă și de încheierea de contracte cu gospodarii din comună. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.