Primăria în conflict cu cârciumarul Bilghiru în Drăgaică: „S-a întins ilegal pe domeniul public”. S-a pus provizoriu gard din plasă în fața terasei

Primăria Buzău și SC Târguri și Oboare au purces la curățarea terenului de la Drăgaică pentru a pregăti târgul din acest an. Cu acest prilej s-a intrat într-un conflict și cu omul de afaceri C-tin Bilghiru, proprietarul complexului de la intrarea în Drăgaică. Conform măsurătorilor topometrice s-a descoperit că anexe dar și clădirea principală cu vedere în interiorul târgului s-ar fi extins pe domeniul public. 

În privința anexelor, părțile au ajuns deocamdată la un numitor comun. Omul de afaceri a admis că ocupa domeniul public și a consimțit să treacă la domolarea lor. O parte le-a demolat acesta, iar altă parte le-au ridicat muncitorii de la Urbis Serv, chemați să elibereze zona. În acest fel, SC Piețe, Târguri și Oboare a mai câștigat câteva zeci de metri pătrați, sector în care ar urma să extindă după igienizare spațiul de vânzare la talcioc al animalelor de companie.  

În schimb, cele două părți au rămas în diferend în privința clădirii cu fațadă în interiorul Drăgăicii.

„Conform măsurătorilor topometriștilor chemați la fața locului de cei din primărie, clădirea s-a ridicat, pe toată lungimea ei, cu 5 metri pe domeniul public. În plus, era o obișnuință, ca diverși amici de-ai patronului, să intre în Drăgaică prin restaurant fără a mai plăti taxă de acces. Deocamdată, până se vor lămuri lucrurile, înțeleg că vor fi procese în justiție, am tras provizoriu acest grad din plasă prin dreptul terasei”, ne-a declarat Daniel August, director SC Piețe, Târguri și Oboare.

În schimb, omul de afaceri susține că dreptatea e de partea sa:

„E un abuz ce se întâmplă. Le voi face plângere penală celor din primărie și de la conducerea pieței. Eu am acte pe teren, așa am cumpărat, se vede în cartea funciară. Cred că e și altceva la mijloc, nu știu de ce le-a picat așa, deodată, pe mine, chiar acum înainte de Drăgaică. Cred că vor să mă distrugă, să nu mai vând nimic cu prilejul Drăgăcii, ca să fie favorizați alții”, a spus omul de afaceri C-tin Bilghiru. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Primăria în conflict cu cârciumarul Bilghiru în Drăgaică: „S-a întins ilegal pe domeniul public”. S-a pus provizoriu gard din plasă în fața terasei

  • Eheeeee , aici va fi razboi ,cand atingi oamenii de afaceri la bani ,si nu putini ,vor fi consecinte pentru Domnul Toma , veti vedea . Deja e in razboi cu tot orasul .

    Răspunde
  • Daca e in razboi pt. apararea cetateanului si intereselor lui sunt de partea primarului!!!

    Răspunde
  • Da, așa e, Toma e în război cu toți țucălarii lui Boșcodeală. Pentru asta a fost ales și îl susținem cât timp va lupta cu caracatița Boșcodeală-Tescaru-Neagu-Gagu-Dobrică- Burada-Volert et co, cu tentacule în Poliție, Parchet, Judecătorie, Tribunal, și în toate firmele primăriei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.