Primăria s-a dat bătută!

E o imagine sugestivă pentru nivelul de educație a unora dintre buzoieni.

Gărduțul s-a pus pentru ca buzoienii să nu mai calce pe iarbă în drumul dinspre trecerea de pietoni către intrarea Aurora Mall.

Nicio șansă, decât să ocolească 3-4 metri insula verde, buzoienii o iau direct pe iarbă.

În aceste condiții, reprezentanții primăriei s-au dat bătuți.

Ionuț Apostu, viceprimar: „Incredibil! Fără alte comentarii! Voi cere să se facă acolo o alee de dale. E clar nu va respecta nimeni spațiul verde!”

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Primăria s-a dat bătută!

 • Declar de la început ca eu o ocolesc însă de fiecare data, în gând le umplu frigiderul.

  Regula nescrisa, cred, însă de bun simt este ca intr-un cartier nou sa lași ceva vreme după construirea acestuia sa treacă lumea pe unde vrea (se formează cărări agreate de majoritatea) și apoi sa trântești aleile și spatiile verzi.

  Aici s-a făcut spațiul verde conform cu vechea trecere de pietoni. Și totul era ok. Acum trecerea e mutata și nu mai este la îndemână pietonilor. Reglajul s-a făcut, s-a demonstrat ca încurcă oamenii și cum aleile și spatiile verzi sunt ptr oameni și nu ptr iarba trebuie sa se vina cu reamenajare.

  Părerea mea e ca să se facă trotuar peste tot. Cu câțiva metri de iarba nu rezolvam încălzirea globala sau arhitectura peisagista.

 • Bine ca au renuntat, sa perseverezi in prostie nu e in regula. Puneti dale si gata. Rau e ca a durat mult sa va dati seama. Probabil de la tinut curul prea mult in SUV vi se trage, sunteti familiarizati mai mult cu peisagistica, mai putin cu mersul pe jos si bunul simt, de asta v-ati batut joc de oameni. Dar nu e de mirare, la primarie si la firmele adiacente sunt angajati numai prostovani cu pile.

 • Un destept ar face strazile si trotuarele pe urmele potecilor facute deja de oameni. Nu e cazul in comuna Buzau.

 • Inca odata se dovedeste ca nu au in conducere oameni scoliti pe zona arhitecturii., Buzoianca are dreptate,aleile se fac dupa prima zapada care cade,atunci ai adevaratul PROIECT de ALEI !!
  Cu stima !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.