Primăria și Poliția Locală s-au sesizat la vederea filmulețului

Un cetățean cu simț civic s-a sesizat la vederea unor indivizi care descărcau deșeuri din construcții pe câmpul situat vizavi de cartierul Orizont. Locatarul a filmat și a pus imaginile pe facebook.

Angajați din Primărie și de la Poliția Locală s-au sesizat la vederea imaginilor.

„Tocmai am fost informat de Poliția Locală că a fost identificat cel care a aruncat gunoaiele și a fost sancționat. Este un cetățean din Mărăcineni care s-a gândit să transforme orașul în groapă de gunoi. De asemenea proprietarul a fost notificat sa igientizeze urgent terenul și să ia măsuri de îngrădire. Altfel, va fi sancționat și el. Mulțumim, cetățeanului care a făcut filmarea pentru implicare”, a comunicat viceprimarul Ionuț Apostu.

Viceprimarul îi roagă pe buzoieni să sune imediat la numărul scurt al Poliției Locale 0238.955 în cazul în care suprind astfel de fapte. „Așa i-am putea prinde în flagrant”, a explicat Apostu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Primăria și Poliția Locală s-au sesizat la vederea filmulețului

 • Legea permite depozitarea materialelor rezultate din renovari/demolari pe terenuri private in scop de inaltare a terenului. Iar in zonele periferice ale orasului e ceva obligatoriu sa inalti terenul inainte de a te apuca de construit ceva, mai ales in zona aia care e chiar zona cu risc de inundatie.
  Daca vor contesta in instanta masurile aberante luate de autoritati vor castiga. Primaria si Politia Locala a comis un abuz in acest caz, cum e obiceiul politistilor locali, care in loc sa respecte legea abuzeaza cetateni aiurea in afara legii.

  Răspunde
 • Acolo se arunca frecvent gunoaie de către diverși cetățeni. Am remarcat de la biciclist care descarcă, pana la Dacii papuc.
  Totul a pornit din momentul cand proprietarul terenului a „tăiat” gardul si a betonat, pentru a face intrare acolo din șoseaua principală (imi scapa motivul pentru care a facut acest lucru, deoarece drumul astfel creat duce pe camp). Acolo trebuie montată camera video.

  Răspunde
 • @Anonim: ….
  ….dar mai bine lasa, nu am cuvinte ptr „logica ta inteligenta”…

  Răspunde
 • Bai ANONIM , CHIAR VB SERIOS ??? SAU ESTI BEAT ???

  Răspunde
 • DESFIINTATI SPALATORIA DE PE STR>FRASINET + POLUARE cu DETERGENTI, BALTOACE si GHETUS . INESTETIC si GALAGIE in apropierea PARCULUI IAZ !!!!!!

  Răspunde
 • Desfiintati politia locala , nu inseamna altceva decat multi bani nemeritati dati de pomana unor cetateni cu studii (maxim) medii care in afara de a fi campioni in aroganta si lene nu prea au alte competente!

  Reinfiintati Corpul Gardienilor Publici, angajati oameni pe un salariu corect (minim, probabil, ca e vorba de o activitate fara raspundere) si dati-le ca unica sarcina paza scolilor si liceelor. Fara masini cu girofar, fara arma de orice fel, fara ocazia de a fi aroganti si „neinteligenti”.

  P.S. Pentru „postacii de partid”, asta nu-i un atac la Toma, e un indemn catre o fapta buna!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.