Primăria vrea să le asfalteze acum, Compania de Apă zice că le va sparge la anul pentru a băga țevi

Optimism astăzi la conferința de presă în care primarul Toma a anunțat pentru săptămâna viitoare deschiderea șantierelor pentru asfaltarea ultimelor 43 de străzi de pământ din Buzău.

Voia bună a ținut până când un domn pleșuv și plăpând a ridicat mâna ca să zică și el ceva. Era trimisul Companiei de Apă.

„Domnule primar am venit să vă transmit de la domnul Tescaru că pe străzile Veteranilor și Dorin Purcherea vom avea noi lucrări. Cele două străzi au fost prinse într-un proiect cu fonduri europene. Pe prima se va introduce canalizare, iar pe a doua rețea de apă. Lucrările ar urma să înceapă undeva prin 2018”.

La auzul acestor vorbe, primarul Toma s-a enervat.

„Păi acum veniți să spuneți ? S-a anunțat public mai bine de un an lista străzilor prinse în procedura de licitație. De ce nu ați făcut lucrările până acum ? Să-i transmiteți domnului Tescaru să facă lucrările alea undeva pe câmp, unde vrea el. Acum e prea târziu”.

Dincolo de supărarea, de înțeles, a primarului Toma, situația e destul de complicată. Pe de o parte străzile respective au fost prinse în licitația organizată de primărie, pe de alta și Compania de Apă le-a prins în proiectul – mai vast – cu fonduri europene.

Concluzia tragi-comică a tras-o emisarul Companiei de Apă: „Păi, înseamnă, că o s-o asfaltați dvs. anul ăsta și încă o dată, noi, anul viitor”.

loading...

5 comentarii la „Primăria vrea să le asfalteze acum, Compania de Apă zice că le va sparge la anul pentru a băga țevi

  • Ce spuneam Auras intr-un comentariu anterior? Tipic romanesc, bataie de joc, indiferent despre ce oameni sunt acolo in varful gramezii.

  • Tipic pentru Romania… sa sifoneze banii europeni pe prostii… sa sparga in fiecare an zic, ca trebuie sa manance si gura asfaltangiilor niste milioane de euro… cu ce mai plateste Burada si alte odrasle ca el pipitele de la TV sa stea cu el noaptea? Ca la cat de inteligent e, nici proasta satului nu ar sta cu el neplatita.

  • ,,Nababul ” *tescaru* face ce vrea și cînd vrea ? Da-ții să bea apă ,,ne’ncepută” din ziua de PAȘTI !

  • Daca compania de apa incepe lucrarile la acele doua strazi iar primaria le asfalteaza ultimele , atunci toata lumea va fi multumita

  • Încă un argument clar în favoarea trecerii Companiei de apă a municipiului Buzău sub autoritatea Primăriei și Consiliului Local. Referendum local cât mai urgent!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.