Primarul celei mai mari comune din jud. Buzău a dat PNL pe PSD

E știrea zilei din politica buzoiană.

Primarul celei mai mari comune din jud. Buzău, Vadu Pașii, a anunțat azi că va trece la PSD de la PNL.

Gheorghe Firon are deja două mandate de primar la Vadu Pașii. O dată cu trecerea la PSD și-a asigurat și mandatul cu numărul trei

PSD ia tot!

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro, în acest moment doar trei primari din totalul de 87 UAT-uri din jud. Buzău nu sunt în barca PSD.

E vorba de Gura Teghii (probleme penale), Lopătari și Ziduri.

În rest, toți ceilalți 84 de primari sunt la PSD.

Consecință, alegerile din acest an vor duce probabil la o victorie zdrobitoare a pesediștilor în jud. Buzău.

Asta poate fi și o problemă legată de democrație, întrucât în politică și administrație e nevoie și de o opoziție puternică.

Pe de altă parte, faptul că primarii și oamenii, în general, inclusiv cei care au fost tradițional împotriva PSD se îndreaptă acum spre partidul trandafirilor poate fi un semnal pentru politicienii locali din opoziție că undeva, probabil, greșesc. Oamenii așteaptă de la opoziție propuneri/soluții la problemele comunităților, nu scandal din orice.

Citește și:

loading...

15 comentarii la „Primarul celei mai mari comune din jud. Buzău a dat PNL pe PSD

 • Se duce laP.S.D doar pt ca banii vin de acolo.Nu are alte realizări în mandatele lui decât finalizarea proiectelor primarului de dinainte.In rest,cam nimic.

  Răspunde
  • Pe vremuri, lupii se organizau in haite.
   Acum….in partide.

   Răspunde
 • I s-o fi dat de ales, fie DNA, fie PSD… 😉

  Credeți că-i întâmplător exodul de penelisti la PSD urmat de intrarea pe fir a DNA-ului care a-nceput să curețe restul de penelisti, prin toată țara, și taman in aceste momente ?!

  PSD dovedește de fiecare dată că este cel mai adaptat partid în vederea supraviețuirii !

  Răspunde
  • … l-a chemat ‘doctrina’… 😉

   … era parcă și o zicătoare, ‘doctrina n-are miros’ sau ceva de genu’…

   Bleah!

   Răspunde
 • A simțit ca va pierde cu PNL , dar va pierde și mai mult cu PSD. Comuna a vazut într adevar fața lui de om cu 2 fețe! DNA ul scrie pe tine, de ce ai fugit nu o să scapi.

  Răspunde
 • Pingback:

 • Ultimul care pleacă din țara asta să stingă lumina . Nu mai e nimic de zis. Ne merităm soarta. Comentariile sunt de prisos.

  Răspunde
 • Domnule primar firon, daca erai atat de bun și tinand cont ca ai 2 mandate de primar , nu fugeai de la PNL, ai simtit ca se clatina scaunul si nu mai puteai termina casa ficei? Sa iti ajute dumnezeu cu PSD, dar pici si mai usor din functie, Succes.

  Răspunde
 • Invitam DNA sa analizeze angajarile in Primaria Vadu pasii !

  Răspunde
 • Reporterul spunea cândva, undeva că Mărăcineniul este nr 1 ca mărime în județ… O fi uitat?

  Răspunde
  • Mărăcineni, Vernesti și Vadu Pașii au ajuns fiecare să aibă ceva peste 9000 de locuitori. Actualmente cică Vadu Pașii are cu vreo sută de locuitori mai mult decât Maracineni. Așadar clasamentul e predispus a se schimba anual.

   Răspunde
 • pai PeSeDe a „invitat” 6 primari de la PeNeLe sa treaca la ei asta de Vado del Paso si inca 4 au acceptat ala de la Gura Teghii a refuzat ….. urmarea se stie ….

  Răspunde
 • PSD și PNL aceiași mizerie. Cumetrii Ciucă și Ciolacu nu uită chefurile făcute împreună la Buzău. Problema este ca PNL va avea soarta PNTCD și cred că Ciolacu îi va oferi drept recompensă un loc bun și domnului general ,pensionar special ,în PSD exact ca și primarilor din Buzău . Nu contează cu cine votezi că la putere vine cine trebuie .Păcat ca nu avem altă variantă la vot decât boicotul. Măcar le arătăm că nu au reprezentativitate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.