Primarul de acord cu opoziția! Proiect retras!

Buzoienii.ro a scris zilele trecute despre inițiativa primarului de a amenaja 12 apartamente în locul fostului sediu al Companiei de Apă Buzău.

Compania de Apă a avut birourile la mezanin de-a lungul a trei blocuri

Astăzi, primarul Toma a retras acest proiect în urma criticilor venite din partea lui Irinel Cârstea de la USR.

„Domnule primar, asta este o investiție proastă, o risipă a banilor publici. Ați cumpărat acel spațiu cu 600 de mii de euro, iar acum doriți să-l transformați în apartamente cu 800 de mii de euro. La final, veți constata că un apartament de acolo va costa dublu față de piața liberă. Vă propun să retrageți proiectul”, a cerut Irinel Cârstea.

„Da, aveți dreptate, și mie mi s-a părut prețul rezultat din studiul de fezabilitate prea mare. Sunt de acord cu dvs. Nu mă așteptam să coste atât. Propun retragerea proiectului. Oricum nu aveam anul ăsta bani pentru această investiție”, a anunțat primarul.

Rămâne de văzut pe viitor ce se va întâmpla cu acest spațiu. În propunerea inițială, pe lângă cele 12 apartamente (10 cu 2 camere și 2 cu 4 camere) ar fi rezultat și 3 spații comerciale de 76, 53 şi 38 metri pătrați. Închiriate, acestea ar fi adus venit la Primăria Buzău.

În locul scărilor ar fi urmat să se amenajeze spațiile comerciale

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Primarul de acord cu opoziția! Proiect retras!

 • Un parteneriat public/ privat,cu un constructor local de renume ar fi solutia la costurile mari de amenajare ?!! Asta ar fi urmatoarea “solutie”…..

 • Daca nu era mai ,,insistent” consilierul USR, acum cei PSD ar fi votat amendamentul…
  800.000 euro bani cheltuiti din banii buzoienilor…parca nu aveam fonduri pentru lucrari edilitare

 • Domnul Ilie,cu tot respectul te ai dus dupa fenta….

 • Erau prea multi bani si 800.000 euro chiar daca spatiu era gratis. Dar asa.. enorm!
  Si de ce-a dat primaria 600.000 euro pe acel spatiu??? Cand Buzaul sufera de lipsa de parcari, cand sanatatea publica nu primeste nici un ban, cand sunt inca atatea strazi neasfaltate, etc.

 • Afacere marca Toma, sunt multe lucrări făcute la suprapreț.

 • Dl. Costel, fentele sunt facute de cei de sus…nu cred ca e prioritatea nr. 1 sa amenajezi apartamente cand toate societatile URBIS, fostul RAM sunt in colaps…

 • Domnu Ilie ,cu tot respectul nu ai inteles ce am spus.Urmareste subiectul si vei vedea ca imobilul va fi amenajat …de “cine trebuie”…..

 • Parca vad ca vin aia de la Raja de ne da apa direct din râu.

 • Dacă Primăria deține peste 75% din activele Companiei de apă cum a cumpărat Primăria acel spațiu care îi aparține în proportie de 75% cu 600 de mii de euro?! Cumpărăm bunul nostru de la alții la preț întreg, sau spațiul costă de fapt 2,4 milioane de euro și noi l-am achizitionat plătind doar sfertul care nu ne aparținea? Așteptăm un răspuns clar.

 • Deci anul asta se pare ca toate proiectele care au fost promise se duc dracu,mai sunt si altele care au fost retrase din lipsa de bani nu-i nimic acum trece patru ani,,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.