Primarul de la Beceni, adus cu salvarea la UPU!

În urmă cu câteva minute noul primar de la Beceni, Adrian Burlacu a fost adus la UPU cu salvarea.

Apropiați ai primarului susțin că a fost bătut de fostul primar Laurențiu Constantin și de Bobocel – un apropiat al primarului.

„Are nasul spart, buza spartă, cămașa plină de sânge. A fost bătut cu pumnii la câțiva metri de Primărie”, au spus apropiați ai acestuia.

La spital au ajuns la câteva minute după ambulanță și Gabriel Avrămescu și Viorel Dobre, președintele respectiv secretarul general al PNL Buzău.

„E inadmisibil ce s-a întâmplat. S-a depășit orice limită”, a spus Avrămescu.

De partea cealaltă, surse din anturajul lui Laurențiu Constantin (fostul primar) susțin că toți trei au băut împreună la un bar din comună și ar fi hotărât să îngroape securea războiului. Dar, la un moment dat, când Laurențiu Constantin ar fi coborât la baie, Burlacu și Bobocel s-au luat din nou la ceartă. Burlacu, băut bine, i-ar fi dat un cap în gură lui Bobocel. Când a revenit de la baie, Constantin i-a găsit bătându-se și i-a despărțit.

Laurențiu Constantin nu a putut fi contactat încă pentru a-și spune părerea asupra celor întâmplate.

Informare Spitalul Județean: „La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații”.

Cu o lună în urmă între familiile Burlacu – PNL și Constantin PSD (actualul respectiv fostul primar) a mai avut loc un conflict care s-a lăsat cu schimburi de pumni undeva la Bisoca. Atunci familia Burlacu, în superioritate numerică, ar fi avut câștig de cauză.

Click pe știrea de mai jos.

loading...

3 comentarii la „Primarul de la Beceni, adus cu salvarea la UPU!

  • Și.a găsit nașul pana la urma, de câte ori sa se dea smardoi…

  • Intr-un final poate unul dintre ei isi va desavarsi opera, daca legea si organele se uita, iau act si bine pa.

  • In constatarile medicale,nu se pomeneste nimic despre „halena alcoolica”? Ca in articol se vorbeste despreconflictul izbucnit si pe fondul consumului de alcool.Oricum,ce poti spunedespre o comuna care si-a ales in frunte niste betivi :halal sa le fie!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.