Primarul din Ulmeni e supărat foc pe ziariștii din Buzău. Iată de ce!

„Să nu mai aud de voi, ziariștii. Sunt foarte supărat. Nu se poate așa ceva”, s-a plâns, azi, Valeriu Armeanu, primarul comunei Ulmeni.

Dar ce a provocat supărarea primarului ?

„Am organizat și noi, aici la Ulmeni, ceremonia prin care l-am numit cetățean de onoare al comunei pe Mădălin Stoica, militarul buzoian decedat în Afganistan. Am invitat la eveniment și presa locală. Dar, la ora 12.00, când am început, n-a venit niciun ziarist. Nici măcar unul! Cu două săptămăni în urmă, când a murit săracul băiat, m-am trezit pe cap cu o puzderie. Erau vreo douăzeci. Iar ieri, niciunul, deși i-am invitat”, s-a plâns primarul.

Până la urmă, chiar dacă în anonimat, evenimentul s-a ținut.

„Au venit soția și fiica lui Mădălin, părinții săi, fratele și încă o rudă, dar n-am știu cine. Soției i-am înmânat diploma prin care a Mădălin a fost desemnat cetățean de onoare, iar fiicei un plic cu 2000 de lei. Știu că ar fi trebuit mai mult, dar atât am avut la primărie. Până la urmă, important e gestul. Eu l-am cunoscut bine pe Mădălin, părinții fetei stau la două case de mine, iar părinții lui la patru case. Mi-a fost cavaler de onoare la nuntă. Un băiat bun, deștept, frumos, mare păcat”, a adăugat Armeanu.

Mădălin Stoica a copilărit în satul Sărata, situat în vecinătatea drumului Buzău – Ploiești.

Citește și articolul: Au fost la înălțime. Iată ce frumos cântă elevii de la Liceul de Arte din Buzău. Au nevoie de un like!

Locuia alături de soție și fiică într-un bloc cu patru etaje din cartierul Micro V, lângă școala Ion Creangă.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Primarul din Ulmeni e supărat foc pe ziariștii din Buzău. Iată de ce!

  • Mda….Fara cuvinte…Ce sa zic ????Daca subiectul nu este destul de INTERESANT pentru presa, adica vre-o crima , vre-un viol ,ei gandesc ca ce sa caute acolo ???Rusine lor…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.