Primarul e de acord: „Da, aveți dreptate”. Ce se va întâmpla de luni

Scapă de amenzi. Șoferii de tiruri, camioane și autobuze nu vor mai fi amendați pentru folosirea podului de la Metalurgica (unde s-a restricționat circulația vehiculelor peste 7,5 tone).

Un șofer buzoian a avut inspirația de a-i scrie direct primarului:

„Bună ziua, trec în fiecare zi pe podul de la Metalurgica și sesizez în fiecare zi Poliția Locală dând amenzi camionagiilor. Nu credeți că ar fi mai bine ca acești polițisti să stea la intrarea pe pod si să-i întoarcă din drum pe camionagii ? Credeți că amenda este mai importantă decât dacă se dărâmă podul peste noi când trecem pe sub el ?”

Primarul a fost de acord cu propunerea:

„Da, aveți dreptate! Am dat sesizarea către conducerea POLIȚIEI LOCALE”.

Circulația pe pod a fost interzisă autovehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone din pricina problemelor structurale ale podului. În curând, vor începe lucrările de reabilitare – moment din care podul va fi închis complet (inclusiv pentru autoturisme).

Ruta corectă presupune un ocol de câțiva kilometri prin Țintești. De-a lungul șoselei s-au montat indicatoare care să-i ghideze pe șoferi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Primarul e de acord: „Da, aveți dreptate”. Ce se va întâmpla de luni

 • Dar oare acest primar toma nu are pe langa el oameni care sa il consilieze INSPRE BINE? DOAR INSPRE RĂU???
  Auras Tereaca, intr-unul din articolele tale referitoare la acest pod am scris f clar ca “este mai bine sa se monteze limitatoare privind accesul peste 7,5 tone sau pe cineva sa indrume masinile respective.
  Oare de ce acel mesaj nu a fost bagat nici de tine in seama?
  Sau a trebuit sa astepti ca sa faci in asa fel incat sa iasa toma in ochii tuturor mamă ce faptă mareata a facut…
  In fine…
  Multumesc domnule reporter pt publicarea acestui comentarii.

 • Ehe Auras, praf în ochii lumii, normal că este mai simplu să previi, este la mintea oricărui Gâgă, dar când ai nevoie de ceva bani la buget din amenzi…muți echipajul dincolo de pod, nu, şi…luăm banii de la fraieri! Dl.Toma dacă ar fi un social-democrat de bună credința, suntem curioși ce face cu sefuletul de la poliția locală care nu s-a gândit să prevină! Ups…nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.