Primarul îi ia pe buzoieni cu binișorul dar și cu nuielușa

Îngrijorat că doar 83 de mii de orășeni s-au (auto)recenzat până acum, iar termenul limită (24 iulie) bate la ușă, primarul Toma încearcă inclusiv varianta „nuielușa”:

„Cei care nu se recenzează pot fi și amendați. Ieri s-a aplicat prima amendă. Amenzile sunt între 1.000 și 3.000 de lei”, a anunțat primarul.

Cei care până acum nu s-au recenzat au două posibilități:

1 a Să ia legătura cu Directia judeteană de Statistică la telefon 0238-719714 pentru a afla datele recenzorului atribuit adresei proprii;
1 b Să contacteze recenzorul de teren pentru realizarea recenzării

SAU

Să meargă la unul din punctele fixe stabilite pentru a se recenza:

Dacă municipiul Buzău nu va strânge la recensământ măcar 100.000 de locuitori, atunci orașul va fi declasat de la rangul II la rangul III.

Toma: Consecințele nu sunt deloc de neglijat. Mai puține fonduri europene și naționale, ceea ce va determina pierderi atât financiare, mai puțini banii de la U.E. și Guvern, dar și mai putini profesori, medici etc.”

DOC130722-13072022144953

loading...

15 comentarii la „Primarul îi ia pe buzoieni cu binișorul dar și cu nuielușa

 • Statul bolsevic si mafiot nu e capabil de nimic si vrea sa ii facem noi treaba !
  Evident, gratuit , ca statul mafiot fiind o entitate parazitara, nu e capabil decat de dat amenzi!
  Sa imi dea amenda ca atunci vor vedea ce n-au mai vazut ! Statul parazit s-a dotat cu plosnite care nu stiu face nimic altceva decat sa completeze p.v. de amenzi !
  Va veni in curand si ziua noastra !
  O sa trecem prin foc si sabie toti parazitii !

  Răspunde
 • Și dacă suntem faptic sub 100.000?
  În locul domnului Toma m-aș întreba de ce a scăzut populația orașului sub mandatul meu, când am făcut atâtea pentru a atrage tinerii aici, inclusiv declararea Buzăului ca „oraș deschis”!! Nu mai vorbesc că am bătut Parisul și mi se spune și „primarul parc”!!!

  Răspunde
 • Atatia sunteti dom primare,i ati alungat pe toti.Dar pentru ca exista pix o sa fim cati doriti si daca nu se poate din pix ne unim cu tintestiul,maracineniul si chiar Chisinaul sa aveti si bani si votanti

  Răspunde
 • Dar i-a zii bre, cam câți suntem în scriptele oficiale? Eu zic așa: aia de nu se recenzează să îi dăm afară din județ.

  Răspunde
 • Asta cu profesorii nu am inteles-o, de ce mai putini? Dispar copiii? Medici si asa nu avem. Atractivitatea orasului pentru tineri, pentru locuri de munca…. mai este de lucru aici.

  Răspunde
 • Politicieni crescuți la școala PCR care se cred stăpâni. Asta ați votat, asta aveți, dragi buzoieni!

  Răspunde
 • Noi ne mutam in septembrie in Brasov, cu copii cu tot. Regret ca am pierdut atatia ani in Buzau… sa fiti sanatosi….

  Răspunde
 • #Raluca
  Felicitări și mult succes.
  Mare pierdere de tine aici, in acest județ.
  Am avut ocazia sa rămân in Brașov… Păcat

  Răspunde
 • Si eu astept sa imi termin casa si sa plec din mizeria asta

  Răspunde
 • Cei ce se bucura ca pierde toma daca nu suntem 100000 sunt cei ce se bucura ca moare si capra vecinului.
  Cei care ameninta ca se muta in alte locuri sunt cei care se supara ca vacarul pe sat. Ambelor categorii le doresc succes, mutatul in alt oras rezolva chiar si nimic. Eventual o iei de la zero pe spinarea familiei si a copiilor, pentru ca asemenea miscari ii afecteaza puternic.
  Raman in Buzau ca nu este rau inca. Si incet incet dupa investitiile astea cine stie, poate vad din orasele mari, sufocate deja, oameni venind inapoi. Doamne ajuta.

  Răspunde
 • Pai Buzaul, desi mic si cu oameni putini, deja e sufocat, pentru ca e prost gandit, e mai aglomeratie si incurcatura decat in orasele mai mari

  Răspunde
 • PSD-ul local se miră că sunt puțini buzoieni? Păi nu le este rușine? Încă avem drumuri neasfaltate, wc-uri în curte, apă potabilă și canalizare lipsă, etc.
  Cât despre orașul Buzău, unde sunt investitorii promiși de Toma în campania electorală?

  Răspunde
 • Mai puțini profesori și medici? Dar numărul funcționarilor din primărie nu trebuie să scadă daca suntem mai puțin de 100 000 locuitori? Aspectul asta nu-l sesizează dnul primar. Și dacă vom ajunge oraș de categoria 3 atunci vom avea impozite și taxe locale mai mici, ceea nu e chiar un lucru rău pentru cetățeni in perspectiva majorările care se anunță.

  Răspunde
 • Nu e pentru cetățeni nuiaua. A mai crezut și RER așa (cu voia unora care se cred „edili”). Au înțeles greșit la ce folosește. Deloc surprinzător. Ei nu înțeleg de fapt relația cu cetățenii și tratează pe toți ca pe răuvoitori. Cei care nu sunt răuvoitori se enervează pentru confuzia asta a delegaților într-un mandat. Calcă pe grebla și se miră de cucui.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.