Primarul se dă mare. VIDEO

În urmă cu câteva minute, primarul Buzăului a postat pe facebook un clip video în care se dă mare.

Toma susține că a preluat primăria cu 12 mi. € datorii și că a dus-o apoi în situația de a avea 10 mil.€ – bani de investiții. Vezi VIDEO mai jos.

Toma a mai prezentat un grafic în care susține că gradul de îndatorare al municipiului Buzău este acum 1,5% („unul dintre cele mai mici din România”), după ce l-a preluat la 4,85%.

Prilejul lui Toma de a se lăuda cu reușitele – pe parte economică – i l-a oferit Fitch Rating, agenția internațională oferind pentru prima dată (vineri la Frankfurt) o cotație (favorabilă) orașului Buzău.

Buzăul e bine? Fitch Ratings spune că da!

Publicată de Constantin Toma pe Luni, 20 ianuarie 2020

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Primarul se dă mare. VIDEO

 • Deja acest om este in altă lume, bre nea Toma am stat astăzi pentru un certificat fiscal 6 ore, este posibil așa ceva, nu mai aveți pic de rusine. Visezi la cai verzi pe pereți și nu ești în stare să organizezi o primărie. Este strigător la cer.

 • Eu unul il apreciez pe domnul Toma, a facut ceva pentru acest oras si inainte si acum. Acum ii propun o provocare: spitalul nostru judetean nu prea mai este ” atractiv” . Se pot trage fonduri europene pentru sanatatea buzoienilor? Domnul primar de la Ciugud a reusit multe. Domnul Toma e pe urmele dansului si imi doresc sa-l prinda din urma si sa-l vedem la tv cum este laudat. SUCCES domnule primar

 • Alex, asa se sta, il depui dimineata, il iei dupa 14.00, care-i problema ?! Inainte il luai a doua zi…

 • Pe la aia cat a facut lobby sa il bage in top? Sau au trimis doar datele favorabile? Pica la fix in an electoral. Super!

 • La Brașov am luat certificatul fiscal în 10 min., nu în 6 ore, este totuși o diferență. Am făcut cererea online și am primit pe telefon și mail ora de eliberare. Simplu și eficient. Când și la Buzău va fi la fel voi aprecia in mod deosebit, până atunci va spun că suntem tot în Ev Mediu.

 • Degeaba ai colectat de la 89% daca cei 11% de la care nu s-a colectat sunt cei ce trebuiau sa plateasca cat ceilalti 89% la un loc… adica multimilionarii carora conform traditiei buzoiene li se pierd dosarele pana se prescriu datoriile.
  Nu e ceva de lauda sa spui ca colectezi de la amaratii de pensionari sau angajati pe minim care se grabesc din ianuarie sa plateasca impozitele ca sa nu cumva sa se trezeasca cu penalitati din senin daca schimba iar legea si se trezesc cu conturile bloate si casa sub sechestru.
  Apropo, stie cineva ce s-a intamplat cu dosarul ala penal pentru ca primaria ascundea dosarele multimilionarilor pana se prescriau datoriile? S-a prescris si dosarul ala, nu?

 • Confirm că “înainte” depuneai cererea de fiscal azi și trebuia să vii peste o zi sau chiar două să îl ridici… cum eu făceam naveta cu trenul, era o plăcere să stric 2 zile de concediu aiurea…
  … acum unora nu le convine că durează câteva ore… omu’ tot nemulțumit…
  Oricum, ce a făcut domnul Toma bun în acești ani, nu s-a făcut niciodată la Buzău.
  Merită respect.
  Sunt și multe probleme, e și el om, o mai greși, poate, dar îl admir pentru că VREA SĂ FACĂ. Așa ceva a lipsit Buzăului, un om cu inițiativă.

 • Poate se va lua in calcul si modernizarea zonei GARII ! Se comercializeaza numai sobe ! Trotoarele marelor bulevarde sunt neschimbate din 1970 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.