Primarul Toma a anunțat azi: „Se vor tăia”

„Se vor tăia”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

E vorba de țevile care aduc în 38 de blocuri din orașul Buzău apa caldă care curge la robinet, dar mai ales cea care intră în calorifere.

De ce 38 de blocuri ? Pentru că, în urma unui studiu, a reieșit că în 38 de blocuri din Buzău a mai rămas branșată la RAM doar câte o locuință.

„Nu e corect să-i pui pe toți ceilalți să plătească pentru a ajunge apa caldă la un singur proprietar. Inclusiv RAM-ul e de acord cu tăierea țevilor către aceste blocuri. E o pierdere și pentru ei să ducă agentul termic la un singur apartament. Costurile depășesc veniturile”, a anunțat în această seară primarul C-tin Toma.

Edilul șef a anunțat că va analiza situația financiară a celor 38 de proprietari rămași branșați la RAM din aceste blocuri.

„Dacă se va constata că sunt persoane fără venituri ori cu venituri foarte mici, studiem posibilitatea de a le acorda din banii primăriei subvenții pentru a-și achiziționa centrale de apartament. Nu poți lăsa doi bătrânei care au poate 5 milioane de lei vechi pe lună fără căldură. E inuman. Dar, chiar dacă vom debranșa blocul, nu le vom da niciun leu celor care ar avea posibilități de a-și cumpăra centrală. Sunt unii care au două mașini în parcare, dar care cer subvenție de la primărie la plata căldurii”, a adăugat primarul.

Singura șansă pentru ca prețul gigacaloriei să nu se dubleze la 1 noiembrie e ca Marcel Ciolacu să facă și în acest an o „scamatorie” prin care să aducă vreo 150-200 de miliarde de lei vechi de la guvern. Numai că șansele să-i iasă și în acest an sunt  mai scăzute. Prietenii știu de ce.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată ce a determinat asistența să-l aprecieze pe primar. Toma mai are de azi o funcție CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Primarul Toma a anunțat azi: „Se vor tăia”

 • Unde ar fi norocul ala?Sa te debransezi fără nici o cheltuială,nervi,semnături,aprobări,proiecte,reechilibrare termică,etcNea Tomita,esti un geniu dacă reușești să debransezi tot Buzaul de la CET!(gratis)

  Răspunde
 • Geniu auzi , sa fim foarte seriosi ceva se pune la cale . Ceva cașcaval prin buzunare.

  Răspunde
 • Sincer numai la furaciuni va ganditi! Chiar nu simpatizez PSD dar decizia primarului chiar este buna, de ce mereu trebuie sa ne gandim la hotii? Oare nu putem sa fim si noi optimisti? In justitie se pleaca de la prezumtia de nevinovatie pana la probele contrarii!

  Răspunde
 • Mai oameni buni ,sistemul centralizat a fost foarte bun.Dar ei doar au incasat fara sa faca nici o inlocuire de tevi care la cat este apa de dura s- au colmatat in ani de zile ,si normal ca oamenii s-au debransat platind ceva de care nu beneficiau .Acum banii pleaca afara la firmele de centrale,calorifere,gaze ,etc .Acum vedeti motivul distrugerii CET ? Mai ramane solutia microcentralelor de cartier ca cea din Mico XIV de care oamenii sunt multumiti.

  Răspunde
 • Cei de la RAM sunt disperați că nu mai pot fura și încărca facturi. Iar dacă vrei o adeverință de 3 rânduri, plătești 37 lei.
  Și nu mai vorbim de aroganța lui Mîndroiu aia. Salarii umtra mari. Nenumărați juriști etc.

  Răspunde
 • Cum ar veni, trebuie sa-l votam pe Ciolacu, NU? Altfel, canci subventie. Auras, esti penibil cu propaganda ta. Seamana cu povestea cu apa din Slatina care venea de la Valcov. La Buzau caldura vine de la Ciolacu?

  Răspunde
 • Sa mearga Marcel Ciolacu la seful lui direct ( Dragnea ),sa-i pupe mainile si picioarele poate mai primeste niste fonduri.

  Răspunde
 • Ar trebui, sa analizati an toate blocurile sa vedeti ca .si acolo unde sunt 3 nedebransati au posibilitati de montat centrala, dar zic ca suventioneaza primaria gigacaloria, foarte buna masura luata d-le Primar, tot inainte !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.